Mama

Mama&Beba već je hrabro zakoračila u novu godinu – izašao je broj za siječanj!

Mama&Beba, Jelena Perić

Pred vama je posljednji ili prvi ovogodišnji broj časopisa Mama&Beba – prvi jer je siječanjski, a posljednji jer ipak izlazi još uvijek u ovoj, 2020. godini. No, kako god gledali, sigurni smo da će vam se u tom gledanju svidjeti!

Mama&Beba

Dok čekate tu novu godinu (u nadi da će biti takva da ćemo ovu zaboraviti), ne znamo je li vam palo na pamet nešto kao „Ljudi moji, je li to moguće?!“.
Nama jest. Je li moguće da će ova 2020. godina završiti? Pa eto, očito! Nećemo razbijati glavu time hoće li iduća biti bolja ili ne, ali ćemo uvijek razbijati glavu time kako da Mama&Beba bude uvijek još malo bolja!

I vi nam možete u tome pomoći, slobodno nam PIŠITE

SIJEČANJSKI BROJ

Trudili smo se da taj prvi, siječanjski broj Mame&Bebe bude što ležerniji, da ne pišemo o preteškim temama. No, neke nismo uspjeli izbjeći, i to s razlogom – u siječnju se obilježava europski tjedan raka vrata maternice, pa se tako i u Hrvatskoj tradicionalno obilježava Dan mimoza. Iako ove godine možda neće biti simboličnih mimoza na gradskim trgovima, mi smo odlučili čitateljice podsjetiti na to koliko je važna prevencija ove raširene bolesti.

Mama&Beba

No, tu smo stali s teškim temama! Dobro, možda ako pitate klince „teška“ je i naša tema o laboratorijskim pretragama i kako klince pripremiti na njih. Nadamo se da će vam što manje trebati, ali nije loše imati sve već spremno. Briseve nosa često ne možemo izbjeći u posljednje vrijeme. A još ako imate živahno dijete… Sve ćemo vam objasniti i ponuditi rješenja za taj višak energije koji živahni klinci imaju.

Puno smo u ovom broju pisali o mudrim glavicama – kako ih učiniti još mudrijima od prvih dana. Nekad nam ne padne na pamet da neke jednostavne stvari u stvari našim mališanima razvijaju mozak. Dobro dođe znati koje su to. A mozak razvijaju, na primjer, i društvene igre! One su jako zabavan način za trenutke u kojima želimo zabaviti se s obitelji kod kuće. I u gostima, ali… ne sad.

I tako, puno je tu još tema koje će vam, sigurni smo, biti zanimljivo pročitati, a sigurni smo da ćete neke i provesti u djelo, isprobati u vlastitoj verziji. Slobodno nam javite je li vam „upalilo“!

Pročitajte i:
  • Samo pleši – koji ples odabrati u trudnoći
  • Prebrzi rast djeteta – što je normalno, a kako prepoznati sindrome
  • Samo nas dvoje – kad je mama s bebom usamljena
  • Dječja soba – kad je vrijeme za dječji krevet i kako urediti sobu

Pišite nam i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.
Naš YouTube kanal vas čeka da se pretplatite i uživate uz još više sadržaja.