Mama

Listopadsko izdanje časopisa Mama&Beba je u prodaji!

Mama&Beba

Rujan nas je dobrano pomazio svojim zrakama sunca i priuštio nam zadovoljstvo laganog uklizavanja u jesen. Da vam ta jesen i mjesec listopad budu još lakši, neka vam u ruke klizne novi broj časopisa Mama&Beba.

Na našoj je naslovnici u ovome broju mama Ana Stunić, nekadašnja televizijska voditeljica kolažnih emisija, sa svojim Jonom.

Priznala nam je, a i sami smo se uvjerili u to – potpuno je zaljubljena u svog Jonu! A ta njihova ljubav uljepšala nam je naslovnicu, zar ne?

Mama&Beba

Dekice, kiša, obiteljska druženja, kratki dani… svatko od nas nešto voli, netko drugi ne, ali jesen je mnogima drago godišnje doba. Ono zbog čega nam je draga su svakako njezini plodovi, o kojima pričamo još od školskih zadaćnica.

S jedne strane, razmišljate o svoj toj finoj hrani koju vam pruža na dlanu – mi vam donosimo u našem novom broju dva jesenska recepta za muffine, samo da napomenemo.

S druge, pak, kad postanete roditelj onda o tim plodovima razmišljate kao o materijalu za zabavu mališana. Upravo smo tome posvetili našu temu – ne morate puno smišljati, samo prikupite jesenska bogatstva i pratite naše ideje!

Ako se još niste vratili na posao, onda imate sve vrijeme svijeta ove jeseni i iskoristite ga najbolje. A ako vas to tek očekuje – pomoći ćemo vam pripremiti se za to.

Pomažemo vam i u borbi s ekcemom, prvom posjetu zubaru, motiviranju mališana za školu jednoga dana… Kad kažemo „pomažemo“, ne mislimo, naravno, da imamo recept za sve. Ponekad naši savjeti sigurno ne upale. Ali zašto ne pokušati?

Uz najavu ovih tema prepuštamo vas uživanju u kestenima, šipku, bučama, čajevima… u jeseni!

U ovom broju pročitajte još i:

Nemirni trudnički snovi – zašto trudnice imaju neobične snove
Carski rez – saznajte sve o čestom zahvatu
Uši u kosi – kako ih se riješiti
Temperatura kod djece – kad je vrijeme za paniku
Specijal: Učimo pričati – pomognite mališanu da propriča
Japanska tajna sreće – otkrijte tajnu vještinu uz koju će sve biti lakše
Vrijeme je da se mama i tata vole – kako održati strast u vezi kad stigne beba

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.