Mama

Lepršava i zaigrana Mama&Beba je u prodaji!

Nikolina Minovska, mama i beba

Našu naslovnicu ovog mjeseca krasi prekrasna manekenka i voditeljica Nikolina Minovska i njen sinčić Nikola. Svestrana i simpatična Nikolina kaže da je njoj i njenom suprugu Nikola najljepši dar.

Nikolina Minovska
Mama&Beba
Jesen se uvukla u naše domove, a i novi broj Mame&Bebe

Pravih jesenskih tema imamo napretek, a poglavito su to one koje se tiču dosadnih jesenskih nuspojava – kašlja i suhe kože. Pročitajte o tome kako doskočiti ili možda preskočiti suhi kašalj koji neizbježno dolazi u sezoni grijanja, a s kojim ruku pod ruku dolazi i suha koža.

Roditelji kao roditelji, zimu će dočekati s obnovljenom kućnom ljekarnom stoga vam donosimo i korisne savjete kako organizirati kaos tableta i sirupa.
Za sve buduće mame tu su teme “Izdajanje”, u kojem je najvažnija upornost, te vodič kroz sve brisove koje bi u trudnoći trebali napraviti.

Dječja igra je lajt motiv ovog broja, pa u novoj Mami&Bebi pročitajte kako klinci kroz igru uče.  O tome i o vrstama dječje igre kroz sve njihove razvojne faze pročitajte u članku “Vrijeme je za igru”. Da igra nije samo u svrhu učenja, već i u svrhu senzorne integracije pročitajte u našem specijalu “Senzorna integracija”.

Bez brige, nismo zaboravili tate u ovom broju!

Dapače, jedan tata nam je napisao simpatičnu priču s porođaja. Tata Saša je porodio svoju suprugu ispred kuće, jer nisu stigli do bolnice. Malena Dina tako je mami i tati Saši doslovno došla kao poklon na pragu kuće.

Tatama ćemo dati i savjete za kućne majstorije s klincima. Pročitajte kako napraviti unikatnu kolaž sliku i pripadajući okvir, te kako napraviti papirnatu željeznicu.

U ovom broju uživat ćete kao i u jeseni na izmaku, te sa zadovoljstvom dočekati prosinac – baš kao i mi u Mami&Bebi.

Pročitajte još i:

  • Moderna mama: Intervju s vizažisticom Anom Ude
  • Neurofibromatoza: bolest koja napada živčani sustav, ali i kožu
  • Sve o maminoj supermoći: čitanje misli vašoj bebici
  • Priča iz života: Mama koja je spojila zagorske brege i Armeniju
  • Kako navigirati i sebe i klince kroz razvod
  • Novi nastavak kolumne Mame Petre i 5,5 djece
  • Tatin izvještaj iz Irske o tome kako se Liam priprema za novog brata

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.