Tata

Dragi tate, na Dan očeva s djecom podijelite ljubav!

Dan očeva

Zajedničko vrijeme s djetetom ne treba uvijek biti aktivno – uz nježne igre i puno maženja možete se također izvrsno zabaviti.

Pogotovo danas, na Dan očeva s djecom se vrijedi prisjetiti kako je važna čvrsta veza između djece i očeva. I naravno, puna zagrljaja i poljubaca, škakljanja i loptanja…

Dragi tate, znamo da biste nakon napornog radnog dana najradije malo odmorili, ali imamo bolju ideju! Dan očeva s djecom iskoristite kao priliku za igru s vašim mališanima, ali kroz koju ćete pokazati i podijeliti ljubav!

Skriveno srce

Za Dan očeva s djecom igrajte jednu super igru. Izrežite i ukrasite srce koje sakrijte negdje u kući. Zajedno ga tražite, a kada srce pronađete prislonite papirnato srce uz svoje i recite jednu stvar koju volite kod mališana. Onda zamijenite uloge!

Eksimski poljubac

Zagrijte svoje nosiće i naučite eskimski poljubac. Nježno se držite za obraze dok trljate svoj nos uz djetetov nosić.

Ruka na ruku

Igrajte sa svojim mališanom igre ruka na ruku. Prvo vi svoj dlan stavite na stol, pa onda mališan svoj na vaš, i tako dalje… Znate kako ide igra 🙂

Znakovi

Naučite svog mališana slatki znakovni jezik. Pokažite prstom na sebe i kažite ja, pa napravite oblik srca s prstima, pa onda pokažite na mališana. JA – VOLIM – TEBE!

Laku noć!

Okrenite uloge – vi se pretvarajte da ste beba, a vaše dijete da je roditelj. Neka vas ušuška u krevet prije spavanja, zajedno pročitajte priču.

Sretan Dan očeva!

Foto: Freepik