Promo

Djeca bezbrižno uživaju u suncu uz NIVEA Protect&Care

nivea sun

Ususret sunčanim i toplim danima pred nama, NIVEA je na rooftopu Lateral bara priredila pravu morsku zabavu. Uzvanici su uživali na suncu i saznali novosti iz NIVEA SUN asortimana koje će njih i njihove najmlađe ovo ljeto štititi od štetnih sunčevih zraka.

Ljeto nam donosi dulje dane i više prilike za provođenje vremena na otvorenom – aktivnost koju naši najmlađi najviše vole. Za njih ne postoje ljepši trenuci u danu od onih koje provedu bezbrižno se igrajući na suncu. No, koliko god roditelji uživali promatrajući svoju djecu u igri na svježem zraku, svjesni su štetnih posljedica UV zraka za njihovu osjetljivu kožu i iz tog razloga često im moraju prekidati zabavu.

Sunčeve zrake odgovorne su za opekline na dječjoj koži i dugoročno utječu na njeno starenje. Što djeca provode više vremena na suncu, veći su izgledi da će posljedice toga prije izaći na vidjelo. Štoviše, njihova je koža tanja i nema pigmentaciju sve do tinejdžerske dobi što ih čini još osjetljivijima.

No, ne smijemo zaboraviti na pozitivne strane sunca. Njegovo izlaganje pomaže tijelu u proizvodnji vitamina D koji je neophodan za rast kostiju i razvoj djece. Dodatno, njihov zarazan osmijeh možemo također zahvaliti suncu koje potiče proizvodnju endorfina i hormona sreće – serotonina.

ZAŠTITA I UŽIVANJE NA SUNCU

Upravo zato su NIVEA SUN proizvodi sve što vam treba kako bi vaše dijete uživalo u svim prednostima boravka na suncu. Dok se dječica igraju u pješčaniku ili prskaju vodom, NIVEA SUN Protect & Care vodootporni dječji losioni će ih zaštititi u svakom trenutku njihove bezbrižne igre. Njegujuća formula s visokim zaštitnim faktorom pruža trenutačnu zaštitu od opeklina, trajnih oštećenja i smanjuje rizik od alergije na sunce. Za one kojima je potrebna pojačana zaštita od UV zraka, NIVEA donosi SUN Protect & Sensitive proizvode, posebno razvijene za osjetljiviju dječju kožu.

nivea sun

U NIVEA SUN liniji možete pronaći dječji roll on sa SPF 30, Sensitive dječji sprej SPF 50+, dječji Trigger sprej s posebnom formulom za osjetljivu dječju kožu, dječje sprejeve za sunčanje  u boji SPF30 ili SPF 50+ i losione  SPF 30 i 50+ koji pružaju trenutačnu zaštitu od opeklina.

UV zrake mogu imati vrlo štetne posljedice i za nas pa tako i za naše najmlađe. Zato, izbjegavajte boravak na suncu u podne i obavezno nosite šešir. Koristite i NIVEA SUN proizvode kako biste vi i vaši najmlađi bezbrižno uživali na suncu gdje god bili.

 

Foto: Promo