Obitelj

Čuvajte najljepše obiteljske trenutke, jednog dana djeca će vam biti zahvalna na tome

fotografije

Pogledate li kada svoje ili fotografije svog partnera iz djetinjstva? Pronalazite li sličnost između malih vas i svoje djece?

Pretpostavljamo da su odgovori na navedena pitanja „da“ pa ćemo od te pretpostavke krenuti i pokušati dočarati zašto je fotografija bitan dio naših života, kako stvara osjećaj pripadnosti i bitan je faktor obiteljske tradicije posebno u ovo naše digitalno doba.

Bez obzira dolazimo li iz male ili velike obitelji, one jakog ili manje jakog materijalnog statusa, gradskih ili ruralnih korijena, svi imamo fotografije naših predaka koje vrlo rado pogledamo i pronalazimo sličnosti i razlike između članova naše obitelji, nas i naše djece. Bez obzira na status i mogućnosti, svi su uvijek držali do fotografije jer su znali da će fotografija ostati podsjetnik na lijepe trenutke i u budućnost prenijeti priče tih trenutaka.

FOTOGRAFIJE PRIČAJU PRIČE

Tako će nas fotografije iz prošlosti često potaknuti i na priče o karakteru ili fizičkom izgledu nas, naših predaka i članova obitelji i na međusobne usporedbe. Potaknut će nas i na priče o lokacijama gdje je fotografija napravljena, stilu života koji se živio u doba fotografije i događajima ili ljudima iz perioda iz kojeg je fotografija, o kojima smo čuli priče ili koji su se nama osobno dogodili. Ukratko, samo jedna fotografija može nas povezati i na neobjašnjiv način probuditi emocije uspomenama i pričama iz prošlosti.

Fotografije Cewe

Kažu da je „sutra danas, a danas jučer“. Vrijeme ide, a svi naši lijepi trenutci postat će dio prošlosti nas i naših najmilijih. Naša djeca s veseljem će gledati uspomene na svoje djetinjstvo, zajedničke trenutke s nama, bakama i djedovima i ostalim članovima obitelji i prijateljima.

PUTOVANJE KROZ VRIJEME

Sačuvajte najdraže trenutke i omogućite svojoj djeci da ih jednog dana fotografije vrate u djetinjstvo, u zajedničke lijepe trenutke i da dožive emotivno putovanje kroz vrijeme.

Fotografije Cewe

U ovo naše digitalno doba, sve više fotografiramo, a kao da je sve manje fotografija. Teško da će naša djeca tražiti hard diskove na kojima se nalaze tisuće i tisuće digitalnih fotografija. To smo do sada, izgleda, već svi i shvatili pa nije ni čudo da se dobro staro razvijanje fotografija vratilo u modu. Sada s još više mogućnosti čuvanja uspomena u raznim formatima.

ČUVAJTE USPOMENE
Fotoknjiga je zasigurno jedan od trenutno najpopularnijih načina, a CEWE kao lider u razvijanju fotografija, izradi fotoknjiga, zidnih dekora i raznih drugih fotoproizvoda daje vam mogućnost da svoje fotografije u fotoknjige spremite na iznimno kreativne načine. Cijeli niz opcija u odabiru formata, vrsta uveza i papira, dat će vam mogućnost da svojim fotografijama ispričate cijele priče i prenesete ih dalje. Jednog dana vaša djeca će vam biti zahvalna.

Cewe fotografija

Foto: Cewe