Mama

Časopis Mama&Beba ima plan za dobar dan

Rijetko kad imamo plan za idiličan ponedjeljak (još uvijek radimo na čarobnoj formuli), ali imamo naš novi broj koji će vašu srijedu učiniti idealnom.
Dakle, od srijede 29.3. naš travanjski broj je u prodaji. Znate što vam je činiti! 🙂

Dvije prekrasne mlade dame donijele su nam onu razigranu nježnost na naše stranice i naslovnicu. To su mama Antonija Bračulj, model kojeg pamtimo po tituli  Miss Hrvatske 2014. i njezina bebica Lena. Mama Antonija doznala je da je trudna za vrijeme svog boravka na Tajlandu. Kada su ju mučnine zadesile, cijela uživancija pretvorila se u samo jedno- nostalgiju za hladnim Zagrebom. Na našim stranicama doznajte kakve još utiske nosi iz razdoblja trudnoće i što nam je otkrila o svom trenutnom životu.

Travanjski Tata od Formata je solist Ansambla Lado, Dejan Pilatuš. Osim što pleše i pjeva, bavi se i visokogorskim penjanjem, vodi folklornu grupu za klince i uživa u svojoj veseloj obitelji. Ponosni je otac preslatkih blizanaca – Jane i Nolea. A kako nalazi energije za sve navedeno – pročitajte u našem intervjuu.

Vraćate li se uskoro na posao, tema o samopouzdanju pisana je baš za vas. Tekst vas podsjeća na to koliko ste jači jednom kad ste postali majka, koliko ste novih vještina usvojili i koliko samo možete biti usredotočeni i predani onome što vam je važno.

Ako nas pak pratite jer ste tek nedavno doznali da ste u drugom stanju, donosimo vam odlične teme vezane uz trudnoću i porođaj. Naša stručna suradnica ginekologinja jasno je raščlanila koje lijekove (ne)trebamo uzimati u trudnoći, odnosno koje smijemo i u kojem dijelu trudnoće.
Imamo i super temu o vašim grudima u blaženom stanju! Osim što primjetno bujaju, doznajte što se još događa s njima.

U travanjskom broju imat ćete priliku pobliže se upoznati i s konceptom beba vođa dohrane, naučiti razliku između različitih marama i nosiljki za bebe, doznat ćete kako na pravilan način potaknuti kreativnost u vašega djeteta te bolje razumjeti kada i zašto se javljaju određeni strahovi u djece.

Ostale teme koje bi vas mogle zanimati su:
–      M&B izbor – tricikli
–      Tjelovježba u prvom tromjesečju trudnoće
–      Specijal – bebina koža
–      Priča iz života: Teov put do prvog koraka
–      Mliječac/soor

I to naravno nije sve…

Čekamo vaše priče, komentare, fotkice mališana na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inboxu FB stranice.
Uživajte u čitanju!

– 29.03.2017. –