Mama

Blagdansko izdanje časopisa Mama&Beba je u prodaji!

Mara Bratoš
Mama&Beba

Naslovnicu prosinačkog, blagdanskog broja krase Mara Bratoš i preslatka malena Pavla.

Mara Bratoš

 

Prvi klik umjetničke fotografije u Hrvatskoj, Mara Bratoš, u intervjuu nam je predstavila svoju zaigranu Pavlu za koju kaže da je njoj i njenom suprugu, glumcu Nikši Kušelju, najveća sreća.

Zima se uvukla u naše domove, ali zato je tu časopis Mama&Beba

Dolaskom zime, osim predivne atmosfere blagdana, radosti i veselja, dolaze i razne prehlade i upale. U novom broju naši stručnjaci pišu o simptomima respiratornih infekcija, te savjetuju kako spriječiti, a ne liječiti prehlade i druge respiratorne infekcije koje su najčešće bolesti današnjice.

Vani su temperature u padu, ali igra se nastavlja na toplome! U našem Velikom božićnom specijalu pročitajte kako klincima priuštiti čarobne i zabavne božićne blagdane.

Za sve trudnice tu su i prijedlozi kako tulumariti ove godine, što jesti i što piti, te kako si priuštiti blagdane bez stresa!

Klinci na prvom mjestu!

Klinci će se naravno zabavljati i s igrama koje će im pomoći za prohodavanje, a o kojima možete sve pročitati u članku „Hodaj lima“.

U novom broju Mame&Bebe saznajte i sve o tome zašto „Noćno mokrenje nije bauk“, kako pomoći djetetu i kome se obratiti za pomoć.

Svakako preporučujemo super zabavan kviz „Ja sanjam…“ koji će vam otkriti kakvu budućnost zamišljate vašim klincima.

Moderne mame i tate

Prava poslastica u novom broju su intervjui s balerinom i pjevačem! Balerina Ivančica Alajbeg pozirala nam je u plesnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta sa svojom divnom Unom i otkrila sve čari baleta, pa čak i popularnog Orašara.

A pjevač grupe “Begini”, Mario Budišćak  ugostio nas je u svom domu, spremno nam pokazao svog malenog Frana i otkrio koje su za njega čari roditeljstva.

Pročitajte još i:

  • Kutak za trenutak: Božić s tatom
  • Prvi doček Nove godine u troje
  • Priču s porođaja mame Patricije
  • Novi nastavak kolumne mame Petre
  • Izvještaj Tate iz Irske o prvim danima s novom bebom i malim Liamom
  • Recepte koje možete zajednički raditi i vi i klinci
  • Priču sa sjevera mame Sandre
  • i još puno, puno toga…

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.