Promo

U koju srednju školu upisati dijete?

Epoha, privatna gimnazija

Otvorena je nova srednja škola EPOHA, privatna gimnazija koja počiva na „učenju iskustvom“ i podučavanju waldorfskom metodologijom

EPOHA, privatna gimnazija s pravom javnosti koja počinje s radom u 2020./21. pedagoškoj godini, a nalazi se u Podsusedu, Prigornica br. 2, 12.03.2020., otvorila je svoja vrata svečanim otvorenjem koje je održano u prostoru škole.

Kako su pripreme za upise u srednju školu u tijeku objavljujemo video otvorenja s porukom što EPOHU diferencira u srednjoškolskom obrazovnom sustavu.

EPOHA, privatna gimnazija, radit će prema jezičnom gimnazijskom programu, ali na način da djeci nudi konstantne izazove u nastavi koja će ujedno biti utemeljena na iskustvenim spoznajnim metodama.

Epoha, lea brezar

U podučavanju će se koristiti metode waldorfske pedagogije. Pripremat će djecu za životne izazove te im omogućiti okruženje u kojem će naučiti kritički promišljati i nositi se s izazovima u izvršavanju zadataka. Poticat će kreativnost i podučiti ih vrijednostima koje će biti izvrstan temelj za samorazvoj i daljnje učenje, to je misija i obećanje srednje škole EPOHA.

Škola ima kapacitet primiti sto učenika i planira se upis prvog razreda s dva odjeljenja generaciji 2020/21.

Foto: promo