Promo

Otvorena je EPOHA – privatna gimnazija koja počiva na „učenju iskustvom“

Epoha, lea brezar

EPOHA, privatna gimnazija s pravom javnosti koja počinje s radom u 2020./21. pedagoškoj godini, a nalazi se u  Zagrebu, u Podsusedu, Prigornica br. 2, otvorila svoja vrata svečanim otvorenjem koje je održano u prostoru škole.

Otvorenju su prisustvovali izaslanica gradonačelnika, gđa. Katarina Milković zamjenica pročelnika za obrazovanje, nastavnici, zainteresirani roditelji i poslovni partneri.

lea brezar, epoha

EPOHA, privatna gimnazija, radit će prema jezičnom gimnazijskom programu, ali na način da djeci nudi konstantne izazove u nastavi koja će ujedno biti utemeljena na iskustvenim spoznajnim metodama. U podučavanju će se koristiti metode waldorfske pedagogije.

epoha, lea brezar

Pripremat će djecu za životne izazove te im omogućiti okruženje u kojem će naučiti kritički promišljati i nositi se s izazovima u izvršavanju zadataka. Poticat će kreativnost i podučiti ih vrijednostima koje će biti izvrstan temelj za samorazvoj i daljnje učenje, to je misija i obećanje srednje škole EPOHA.

Škola ima kapacitet primiti sto učenika i upisati dva razreda u generaciji 2020/21.

Otvorenje škole započelo je himnom koju je napisala poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja Lea Brezar.

Stvori nešto svoje

Ostaviti trag
Na dječjem licu
Odrastanja trag
U osmijehu skrit
Dok polako gradi sebe
Ne znajući što će bit
Od snova te mlade glave
Od želja koje se roje
Obećanje je duši dato
– Stvori nešto svoje.

Osim što EPOHA nudi drugačiji pristup učenju na otvorenju je naglašeno kako je u procesu školovanja djeteta suradnja s roditeljima temelj svakog uspješnog školovanja, a zajedništvo važan dio života škole, te pozdravljaju svaku suradnju s roditeljima u epohi srednjoškolskog obrazovanja njihova djeteta.

Drage mame, pozivamo vas da više informacija pronađete na mrežnoj stranici škole www.epoha.hr

Foto: promo