Obitelj

Pohrlite na Europski trg po unikatni, personalizirani poklon za najmilije

ulica snova

Već jedanaest godina Ulica snova vas uveseljava personaliziranim proizvodima, a ovog Adventa prošetajte njenim čarobnim, šarenim izlogom na Europskom trgu.

U 11 godina postojanja, Ulica snova je proširila svoj asortiman od omiljenog Mog planera na Moj rokovnik, My business planer, My passport etui, Spomenar i razne etuije. Ove će vas oduševiti personalizirane kuglice u obliku jednoroga te personalizirane mirisne svijeće.

Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure.

Svoj jedanaesti rođendan Ulica snova je proslavila šarmantnom zimskom kampanjom koju je snimio Mislav Žabarović u centru Zagreba.

ulica snova

Odluka da ove godina izlažemo na zagrebačkom Adventu došla je prirodno. Osim toga, volim se družiti s kupcima, oduševljavaju me tople, ohrabrujuće poruke pa sam odlučila da se ove blagdane podružimo i upoznamo osobno na Europskom trgu. Čekamo vas raširenih ruku spremni da poklone za vaše voljene učinimo još posebnijim personalizacijom i dozom ljubavi koja je utkana u svaki naš proizvod”, ističe Magdalena Bešker, osnivačica i vlasnica Ulice snova.

ulica snova

Magdalena je nedavno pokrenula i brend Magbellis koji čine proizvodi za kućne ljubimce i koji će također biti dostupni za kupovinu na kućici Ulice snova. Naravno, i proizvode linije Magbellis odlikuje personalizacija, a odličan su poklon za vlasnike kućnih ljubimaca koji se mogu uskladiti sa svojim omiljenim četveronošcima. Možete birati između privjesaka za pse, bandana, mašnica, ali i kupiti savršene homemade poslastice koje će vaši ljubimci obožavati.

Ne propustite priliku i posjetite kućicu Ulice snova na zagrebačkom Europskom trgu od 26.11.22. do 07.01.23. i nabavite personalizirane poklone na koje nitko neće ostati imun.

Ako vam se ne skita snenim ulicama Zagreba, sve proizvode Ulice snova možete naručiti na www.ulicasnova.hr.

Tekst i foto: promo