Promo

Obiteljima trojčeka Radenska poklanja bogate darove

Pitajmamu Radenska

Od početka projekta do danas Radenska je podijelila 13 kompleta kolica i autosjedalica.

Iako demografska slika Hrvatske nije blistava, u posljednjih je nekoliko desetljeća broj višeplodnih trudnoća u porastu. Od ukupno 36.101 poroda u 2017. godini bilo je 611 blizanačkih poroda, a od toga je devet poroda bilo s troje djece.

Pitajmamu Radenska2

Sretna priča ispričana kroz projekt Radenske: Naša tri srca za vaša tri srca

Projekt je započeo 2018. godine, kada se čak sedam puta slavilo rođenje trojki i isto toliko puta poklanjalo prekrasna kolica. Tradicija se nastavila i ove, a uskoro kreće i u novu 2020. godinu

Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi? Vjerojatno bi vam mnogo toga prošlo kroz misli.

Sigurno je i obitelji Jurić, koja je ove godine primila takvu vijest znala da će uskoro sve što rade, misle i planiraju biti trostruko intenzivnije, sretnije i veselije.

Pitajmamu Radenska3

Ova obitelj kaže da se sve množi s tri, pa i sreća!

„Nismo vjerovali! Trudnoća nije bila planirana i bili smo uzbuđeni jer su nam prvo rekli kako čekamo blizance. Tek u 12. tjednu rekli su nam da su trojčeki“, objašnjava obitelj Jurić. „Sve se utrostručilo, osim slobodnog vremena!“, progovara mladi par koji osim tri sina ima i mlađu kći, Miu.

Jednako kao što su pomogli i obitelji Jurić, tvrtka Radenska, idejni začetnik i organizator nacionalnog projekta „Naša tri srca za vaša tri srca!“ će i ostalim roditeljima trojki i u 2020. godini ekonomski olakšati trostruki početak posebnim i prijeko potrebnim darom – dječjim kolicima marke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe.

Pitajamamu Radenska1

Projekt od samog početka podržao je i Babycenter Hrvatska prigodnim darovima za obitelji trojčeka.

Više o projektu potražite na: www.trojceki.hr.

Foto: Promo