Obitelj

Mjesto gdje su najmanji najveći

sonnentherme i sonnenpark

Zajedno s maskotom toplica, po imenu Sunny Bunny, uronite u šest različitih svjetova Sonnentherme Lutzmannsburg i uživajte u savršenom obiteljskom odmoru u Hotelu Sonnenpark****.

Sonnentherme Vodeni Svijet

Toplice Sonnentherme Lutzmannsburg su vodeće europske toplice za bebe i djecu.

Svojim malenim, ali i velikim gostima nude različite atrakcije te izvanredan zabavni program, uz mnoštvo zanimljivih događanja.

Ovu jedinstvenu ponudu za najmlađe naći ćete u Baby Worldu, a Fun World i Speed World s Mega-Tube-toboganom „XXL Monster Ride“, dugim 270 m, nude obilje vodene zabave.

Brojni tobogani, inovativna plivačka akademija (Swim Academy) te Splash Pool s tri skakaonice i visokom umjetnom stijenom za penjanje, bazen za malu djecu s plažom za bebe i pješčanom plažom, električni brodići, vlakić za djecu, arena za dječja događanja te mnoštvo drugih atrakcija, jamče neograničenu zabavu za cijelu obitelj.

sonnentherme o sonnenpark

****Hotel Sonnenpark, obiteljski hotel u Sonnentherme Lutzmannsburg, ima izravan pristup vodenom parku, a posjeduje i vlastiti ekskluzivni vodeni svijet, nudeći obiteljski odmor prema najvišim standardima. Cjelokupno uređenje prilagođeno je potrebama i željama obitelji. Razveselit će vas i jedinstvena hotelska maskota – Sunny Bunny – domaćin i omiljeni ljubimac djece, a ponudu obogaćuju i igraonice, s obiljem razonode, prilagođene dječjem uzrastu. Osim kuće i radionice-maskote Sunny Bunny, očekuju vas i druge aktivnosti, osmišljene prema potrebama pojedine obitelji, uz cjelodnevni besplatan program za bebe i djecu te sveobuhvatnu skrb za djecu.

sonnentherme i sonnenpark
sonnenterme i sonnenpark

Više informacija potražite klikom na Sonnentherme i Sonnenpark.

Posjetite obiteljski raj u Lutzmannsburgu u Austriji!

 

 

Foto: Sonnentherme i Sonnernpark
– promo –