Mama

Ljeto nam se vratilo s novim brojem Mame&Bebe

Iiiiii, evo ga! Pred vama je prvi ovogodišnji ljetni broj Mame&Bebe! Iako nas vrijeme vani još uvijek drži u neizvjesnosti, pa svako jutro iznova promatramo nebo pokušavajući ocijeniti hoće li dan završiti prohladnim pljuskom ili nepodnošljivom sparinom, na našoj je naslovnici pravo ljeto!

Dvije plavuše, mama Emina Pršić i njena malena Leilani, kao da su svratile na fotkanje nakon šetnje uz more, u svojim plavo-bijelim odjevnim kombinacijama, a sunce koje ih obasjava pridonosi ugođaju. Mama Emina inače je odgojiteljica po struci, ali javnosti je poznata kao spisateljica i voditeljica, a majka je postala prije nepune dvije godine. Nama je priznala da je biti odgojitelj vlastitom djetetu jednako kao i ona priča s postolarom – u postolara su uvijek najgore cipele. Iako, mi smo sigurni da to nije baš tako. 🙂

Mama&Beba 139 naslovnica

Ako pratite sport, za našeg tatu sigurno ste nedavno čuli. Andrej Gaćina naš je ponajbolji stolnotenisač koji je s reprezentacijom na nedavnom svjetskom prvenstvu ušao među 12 reprezentacija svijeta. A nas je cijela obitelj apsolutno osvojila svojom  jednostavnošću i dobrotom!

O sportu, ali nešto drukčijem, govori i naša priča iz života. Ako dosad niste čuli za Fuji, Judo klub za osobe s invaliditetom, pripremite se da vas osvoji ova priča. Svoju dušu na papir je istresla začetnica kluba, a to možete iščitati iz svakog retka.

Sunce je tema kojom smo se morali pozabaviti u ovom broju, pa vas podsjećamo kako da uživate s oprezom. Savjetujemo vas i da dječicu po tom istom suncu pustite da hodaju – bosi, jer to je najzdravije! A oni uživaju, zar ne?

Ako pronađete mjesto u kakvom hladu, dok klinci trčkaraju bosi, nećete požaliti ako prolistate naš novi broj.
A evo što će vas još dočekati:

Za trudnice:

Kupanje s trbuhom – kako biti na oprezu
Bezbolan porođaj – moguć je uz epiduralnu
Vježbanje – ne morate odustati
Željezo – čime ga nadoknaditi

Za mame i bebe:

Djeca i sport – zašto bole stopala i noge
Specijal – dohrana s novim okusima
Bliži nego ikad – odnos mame i tate kad dođe beba
Moderna mama – Miranda Lončar: Stand up mama na kvadrat
Tata za sve – nježan i snažan

Javljajte nam se i dalje na e-mail: redakcija@stampedo.hr ili u inbox FB stranice, a vidimo se i na Instagramu mamaibeba_hrvatska.