Promo

Kako djetetu brzo, precizno i lako izmjeriti tjelesnu temperaturu?

medikor, nagradna igra

Otkrijte OMRON inovativnu tehnologiju u mjerenju temperature – OMRON beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo.

 

 

Nula kompromisa za zdravlje vašeg djeteta.

 

Riječi “Mama, osjećam se bolesno!” ili plač koji je poznat većini roditelja, a koji nam daje naznake da bi se moglo raditi o povišenoj tjelesnoj temperaturi situacija je koja je dobro poznata svim roditeljima. Ruka na čelo vašeg djeteta dobar je prvi korak pri provjeravanju vrućice, ali za pravilno mjerenje trebat će vam toplomjer.

Ako tražite toplomjer za brzo i jednostavno mjerenje u 1 sekundi – OMRON beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo Gentle Temp 720 je idealan odabir za Vas.

Tjelesna temperatura jedna je od vitalnih funkcija i važan je pokazatelj promjena u organizmu.

toplomjer, medikor

Povišena tjelesna temperatura može se pojaviti u mnogim stanjima i bolestima. Iznimno osjetljiva skupina koja često na bolest reagira povišenom temperaturom su djeca.  Učinkovito mjerenje tjelesne temperature jedan je on najvažnijih čimbenika kontrole bolesti.

OMRON beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo je medicinski uređaj koji omogućuje brzo, precizno i lako mjerenje tjelesne temperature. Uređaj je vrlo jednostavan i praktičan za korištenje jer se mjerenje odvija bez neposrednog kontakta s tijelom, zbog čega je odličan za mjerenje temperature kod male djece.

medikor

OMRON Gentle Temp 720 omogućuje 3 u 1 mjerenje (temperature tijela, prostorije ili površine – npr. dječje bočice s mlijekom), mjerenje traje samo jednu sekundu, a pozadinska rasvjeta velikog zaslona omogućuje jednostavno očitanje rezultata. Svojim ergonomskim dizajnom olakšava izvođenje postupka mjerenja.

OMRON toplomjeri dostupni su svim boljim ljekarnama i Medikor specijaliziranoj drogeriji, Tratinska ulica 58, Zagreb te online na: www.shop-medikor.hr

medikor, nagradna igra

Medikor daruje jedan tomplomjer Omron Gentle Temp 720 najsretnijoj čitateljici portala Pitajmamu!

Tražimo odgovor na pitanje: Na kojem principu mjeri toplomjer Omron Gentle Temp 720?  Svoj točan odgovor šaljite na e-mail: pitajmamu@pitajmamu.hr do 26.11.2018. do 12 sati.

Ime sretne dobitnice ili dobitnika biramo slučajnim odabirom i objavit ćemo u utorak 27.11.2018. u sklopu ovog članka.

Ukoliko ne znate odgovor na postavljeno pitanje potražite ga OVDJE.

U obzir ćemo uzimati jedan e-mail po pošiljatelju. Vrijedi samo za Hrvatsku. Podaci koje nam pošaljete koristit će se isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

U petak 23. studenog je Black Friday u Medikoru i svi OMRON proizvodi sniženi su 30% u prodavaonici, Tratinska 58, Zagreb i online na www.shop-medikor.hr

Točan odgovor na postavljeno pitanje je: Omron Gentle Temp –  termometar za čelo detektira infracrveno zračenje kože čela u trenutku mjerenja, te potom izračunava oralnu ekvivalentnu vrijednost, koristeći jedinstvani algoritam temeljen na podacima o trenutnoj tjelesnoj temperaturi, a najviše sreće imala je ŠTEFICA BOSILJEVAC iz Duge Rese. Čestitamo!

 

Foto: Medikor i Freepik