Promo

Iskreno o majčinstvu -Supermame objavile svoj prvi podcast

Tko su Supermame? Priča o dvije prijateljice, partnerice i mame započela je još prije gotovo 5 godina. Od male grupe žena koje otvoreno pišu o majčinstvu, došle su do prave zajednice i svojevrsnog pokreta, kako ih mediji nazivaju.

Izložba u Laubi s naglaskom na ljepotu majčinog tijela, dirljiv video posvećen svim majkama povodom Majčinog dana, humanitarne akcije, veliki event rebrandinga u Kuglani, pop up store s proizvodima za roditelje, samo su neki od projekata koje su ove dvije mame pokrenule i ostvarile zajedno sa svojim suradnicama.

Danas, 12.12.2019. u 12 sati, Supermame idu korak dalje i objavljuju svoj prvi podcast o majčinstvu. Podcast s naglaskom  na iskrenosti, otvorenosti i bez tabua.

„S ovim smo podcastom htjele potaknuti mame da otvoreno razgovaraju o svemu što ih tišti, opterećuje i veseli. Osim toga, htjele smo pokrenuti kulturu slušanja i snimanja podcasta među mamama. Odabrale smo audio podcast najviše iz razloga što mamama kronično fali vremena, pa dok multitaskaju mogu i slušati naš podcast koji će ih sigurno utješiti, nasmijati i ohrabriti.“

supermame

U prvom podcastu ugostile su mamu blogericu i vlogericu Margaritu Tomić Seiter, poznatiju kao Internetmater, a tema o kojoj su pričale i pritom se dobro zabavile je – „Seks nakon poroda“.

„Ovu temu smo odabrale iz razloga što odnos s partnerom koji podrazumijeva i fizičku bliskost, nakon djece doživi mnoge promjene, što često dovede do toga da se mame osjećaju usamljeno i izgubljeno, ne znajući da nas puno prolazi kroz isto i da postoje načini da se ta faza preživi. Otvorenim razgovorom o ovoj temi želimo potaknuti roditelje da otvoreno komuniciraju o svim problemima koji ih muče, jer samo razgovor i iskrenost je put uspjeha.“

supermame

Podcast Supermame – iskreno o majčinstvu možete slušati preko aplikacije SoundCloud i portala Supermame, a ubrzo će biti dostupan i na ostalim aplikacijama.

Foto: Supermame