Obitelj

Božićni filmovi za cijelu obitelj – najljepši TV trenutci

bozicni filmovi

Božić je vrijeme kada smo doma, kada uživamo u kućnoj atmosferi s najbližima.

Jedan dio te atmosfere čine upravo i božićni filmovi kojima si uljepšavamo večeri, siti i sretni nakon velikog blagdanskog objeda.

Sam u kući

Niti jedan Božić u našim životima nije prošao bez tog kultnog klasika. Iako će roditeljima vjerojatno stota repriza ići na živce, vjerujte nam, poseban je doživljaj taj božićni film gledati s klincima.

Filmove je najbolje gledati uz ČOKOLADNE LIZALICE! Imamo recept.

Naime, doživljaje Kevina i bandita gledat ćete kao prvi put i uživati u smijehu svojih klinaca.

Kako je Grinč ukrao Božić

Klasik dr. Seussa u interpretaciji Jima Carreya aspolutni je must – have u vašoj božićnoj videoteci. Klinci osim što će naučiti o važnosti blagdanskog duha, uživat će u pjesmicama i neobičnim kostimima.

Vilenjak

Božićni film sa Will Ferrellom i Zooey Deschanel u glavnim ulogama pokazat će klincima važnost dobrote kroz nezgode vilenjaka koji je malo prevelik za svoje kolege vilenjake.

Klinci će sigurno biti gladni i zato pripremite SNJEGOVIĆ PIZZU
Polarni ekspres

Ekranizacija prekrasne priče Chrisa Van Allsburga o magičnoj avanturi dječaka koji vlakom putuje na Sjeverni pol Djedu Božićnjaku. Klincima će taj crtani film biti zanimljiv što zbog avanture i hrabrosti dječaka, a što zbog lokomotive koja, budimo iskreni, fascinira svako dijete.

Čudo u 34. ulici

Još jedan klasik našao se na ovoj listi i to prije svega zbog prekrasne priče o spašavanju Djeda Božićnjaka. Simpatična priča o starcu i jednoj djevojčici koji pokušavaju uvjeriti odrasle u postojanje božićne čarolije.

Božićni filmovi u kućnoj atmosferi, kokice i dekica doživljaj su koji će klinci pamtiti cijeli život!

Foto: Freepik