Promo

Uši u kosi – zaštitite na vrijeme cijelu obitelj

uši u kosi

Većina nas danas je fokusirana na metode zaštite od zaraze koronavirusom, no često zaboravljamo da postoje i neki drugi oblici zaraze koji mogu poremetiti našu svakodnevicu.

Riječ je o infekciji ušima u kosi, odnosno pedikulozi. Uz sve što smo u posljednje vrijeme doživjeli nikome nisu potrebne dodatne muke.

Stoga je u sve bolje opskrbljene ljekarne u Hrvatskoj stiglo novo 100% učinkovito rješenje – NITOLIC PREVENT PLUS za sprječavanje pojave ušiju na vlasištu. Ovaj proizvod već je dobro poznat i cijenjen na europskom tržištu upravo zbog svoje garantirane učinkovitosti.nitolic prevent plus
NITOLIC PREVENT PLUS zaštitit će cijelu obitelj od ovih dosadnih nametnika prije nego li se trajno usele na vlasište. Ugodnog je mirisa čajevca i metvice, koristi se kao preventiva, naročito za djecu i odrasle koja se kreću u krugu onih koji su zaraženi: škole, vrtići i  igrališta.

Ima fizičko djelovanje na površini kose gdje se stvara zaštitni film koji zaustavlja kolonizaciju parazita i naseljavanje jaja (gnjida). Upravo ovaj mehanizam štiti od infekcije ušiju u kosi i smanjuje rizik od ponovne zaraze. NITOLIC PREVENT PLUS proizvod sastoji se od prirodnih sastojaka (biljnih derivata) i siguran je za vlasište i kosu, stoga se može koristiti svakodnevno.

Ono što je odlično jest njegova 100% učinkovitost već pri prvom nanošenju, nema nikakvih neželjenih popratnih pojava, jednostavan je za korištenje, lagano se ispire, ugodnog je mirisa te posjeduje nježnu formulu za djecu i odrasle osjetljive na jake mirise.

Potražite NITOLIC PREVENT PLUS u svim ljekarnama PrimaPharme i ostalim bolje opskrbljenim ljekarnama u Hrvatskoj te specijaliziranim prodavaonicama. Olakšajte život sebi i svojim mališanima.

Foto: promo