Promo

Tražite nešto prirodno, a učinkovito protiv insekata?

Puressentiel

Puressentiel® je obiteljski laboratorij osnovan 2005. godine koji stvara visoko inovativne biljne proizvode za očuvanje ljudskog zdravlja i dobrobiti s dokazanom učinkovitošću.

Riječ je o prvom laboratoriju aromaterapije koji djeluje s punim poštovanjem prema ljudima i prirodi.

NOVITET u ljekarnama!

Puressentiel

Tražite nešto prirodno, a učinkovito?

Novost na hrvatskom tržištu stiže iz francuskog laboratorija aromaterapije Puressentiel, prirodna zaštita protiv komaraca, krpelja, pješčanih mušica i drugih insekata.

S dokazanom učinkovitošću sprejevi protiv insekata pružaju zaštitu do 7 sati, dok su kreme nakon uboda dermatološki i pedijatrijski testirane te učinkovito smanjuju oteklinu i svrbež.

Puressentiel

Znate li da prirodni proizvodi djeluju učinkovitije od umjetnih?

Prirodi repelenti na bazi ulja limunskog eukaliptusa osim provjerene i dokazane zaštite, dobar su antiseptik, njeguju kožu te djeluju protuupalno. S prirodnim sprejem sigurni ste da vam neće izazvati reakcije na kožu i u konačnici na cijelom tijelu.

Što je to posebno kada je riječ o prirodnim repelentima?

Tajna učinkovite Anti-Sting linije je u ulju limunskog eukaliptusa koji se od davnina koristi kao prirodna i učinkovita zaštita od insekata.

Ulje limunskog eukaliptusa u kombinaciji s java citronelom, pepermintom, lavandom grosso, niauli i čajevacem stvaraju idealnu kombinaciju jer pružaju više od same zaštite.

Puressentiel

Za djecu od 6 mj. asortiman kojeg su odobrile mame i tate!

100% prirodni sprej za zaštiti od komaraca i insekata inovativno je rješenje sa samo jednim biljnim sastojkom koji će štiti bebe, ali i čitavu obitelj. Tajna aktivnog sastojka je u ulju limunskog eukaliptusa.  Osim, snažne prirodne zaštite od komaraca, djeluje je protuupalno i umirujuće ukoliko dođe do uboda.

Tekst i foto: promo