Promo

Tko se voli, taj se nosi!

Tata voli tata nosi
Ergobaby predstavio kampanju #tatavolitatanosi koja promovira nošenje među očevima.
Tata voli, tata nosi

Osim “slobodnih” ruku, nošenje beba ima i brojne druge dobrobiti. Nošenje jača povezanost oca i bebe te pozitivno utječe na emocionalnu i kognitivnu zrelost djeteta. Ono često umiruje bebe te su nosiljke idealan alat za uspavati bebu što će olakšati svim roditeljima, posebno onima pred kojima stoje neprospavane noći. Uz nosiljku ćete jednostavno i lako imati pristup svemu – možete se penjati po stubama, kretati se u gužvi, ulaziti u trgovinu, brijačnicu, odlaziti na plac. Nosiljka svakom tati omogućava da u sebi otkrije skrivenog multitaskera pa tako možete nositi dok igrate stolni nogomet, pišete mailove na računalu ili čak kad idete bodriti omiljeni klub na stadion. Za aktivne roditelje koji vole planinariti ili jednostavno žele uključiti dijete u postojeći način života, nosiljka je idealan odabir.

tata voli tata nosi, kampanja

Za roditelje koji žele biti drugačiji – Flores

Nosiljke su puno više od dječje opreme. One su dobra prilika da se povezujete s djetetom dok u isto vrijeme imate priliku izraziti svoj stil. To je pokazala i svjetski poznata umjetnica Jackie Shapiro koja je svoje vesele i šarene dizajne karakteristične za brand French Bull preslikala i na nosiljke. Najpopularniji Ergobaby modeli, Omni 360 i Adapt, sada dolaze u cvjetnom printu koji će podići svaku modnu kombinaciju. Za ovo limitirano izdanje nećete morati odvojiti više novca jer dolaze po standardnim cijenama.

Ukradite i vi taj mali, slatki zagrljaj

Nošeno dijete je sretno dijete. Ono omogućuje svim članovima obitelji sudjelovanje u brizi oko djeteta. Jednom kad je isprobaju, tata, ujak ili djed uživat će u nošenju, a mame će u isto vrijeme uživati u pogledu na njih dok imaju onaj prijeko potreban trenutak za sebe. Podržite i vi ovu kampanju uz korištenje #tatavolitatanosi na društvenim mrežama!

 

Foto: promo