Trudnoća i porođaj

Saugella Attiva – najbolja intimna njega u trudnoći i nakon nje!

saugella attiva najbolja intimna njega u trudnoći i nakon nje

Vaginalna suhoća, gljivična i bakterijska oboljenja česta su pojava u trudnoći zbog promjene razine hormona u tijelu.

O djelovanju ovog proizvoda provedeno je i opsežno istraživanje na uzorku od 2641 žena čiji su klinički dokazi pokazali da je Saugella Attiva pouzdano i sigurno sredstvo za pranje u svakodnevnoj uporabi u trudnoći i nakon porođaja¹.

U trudnoći i razdoblju nakon porođaja, odgovarajuća higijena povezana je sa značajnim smanjenjem  vaginalnih simptoma, poboljšanjem seksualne nelagode i sprječavanjem infekcija, što doprinosi nastanku rizika prerane rupture membrane, prijevremenog porođaja i niske porođajne težine novorođenčeta.

Prevencija je zato u planiranju trudnoće, tijekom i poslije nje, izuzetno važna jer brinući o svom zdravlju trudnice brinu i o zdravlju svoje nerođene bebe.
Hormonske i fizičke promjene koje donosi trudnoća mogu uzrokovati razne simptome, a ženama koje se s njima prvi puta susreću teško ih je sve prepoznati i razumjeti.

saugella attiva najbolja intimna njega u trudnoći i nakon nje

Vaginalna suhoća, gljivična i bakterijska oboljenja česta su pojava u trudnoći zbog promjene razine hormona u tijelu.

”Infekcije intimnog područja žena velik su javnozdravstveni problem. Svake godine uzrokuju najveći udio ambulantnih ginekoloških pregleda. Prevencija bi trebala postati navika i biti ispred liječenja, osobito kod žena koje planiraju trudnoću, trudnica i dojilja.
Bakterije, gljivice i protozoi glavni su uzročnici infekcija intimnog područja. Ove infekcije vrlo često recidiviraju nakon liječenja, a osim što remete kvalitetu života zbog nelagoda koje uzrokuju, mogu biti i uzrok ozbiljnih komplikacija u reproduktivnom životu i trudnoći.
Aktivni sastojci Saugella Attive, Timol i Kavalol, imaju dokazan antibakterijski i antifungalni učinak što ovaj proizvod čini pogodnim za zaštitu od upala.”, rekao je  dr. Mislav Herman, ginekolog u Klinici za ženske bolesti i porođaje KBC-a Zagreb.

Zahvaljujući pH od 3,5 održava idealnu kiselost vaginalnog područja, a upravo je zdrav pH zadužen za održavanje prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore.

Saugella proizvodi ne sadrže parabene, a njihova učinkovitost klinički je testirana.

Provjerite zašto ju Talijanke obožavaju, a ginekolozi preporučuju.

Od sada i u hrvatskim ljekarnama

saugella attiva

¹ (Motta T 2016 Glob J. Microbiol Res)

Foto: Freepik, Saugella
– lipanj –