Promo

Pro Fiber – linija za dugotrajnu obnovu oštećene kose

L'Oreal, Pro Fiber

Novi Pro Fiber tretman obogaćen APTYL100 molekulom kao jednostavnija, snažnija i još učinkovitija verzija od dosadašnje

U sklopu zagrebačke L’Oreal akademije održano je ekskluzivno predstavljanje renovirane linije L’Oréal Professionnel Pro Fiber, namijenjene dugotrajnoj obnovi oštećene kose.

Tajna novog Pro Fibera leži u jedinstvenoj kombinaciji dva aktivna sastojka – aminosilana, koji djeluje iznutra restrukturirajući korteks te kationskog polimera, koji djeluje izvana i obnavlja mekoću kose prodirući u njenu unutrašnjost kroz nanometričke pukotine u vlaknu.

Pro Fiber, L'Oreal, njega kose

Pro Fiber od sada dolazi u dvije linije Re-Create i Reconstruct, ovisno o stupnju oštećenja, a sastoji se od samo dva proizvoda – šampona i maske.

Posebnost snažnije formule maske dva u jedan očituje se u moći obnavljanja svih tipova kose. Re-Create je prva dugotrajna njega s aminosilanom za poboljšanje i obnovu tanke i oštećene kose, koja obnavlja stanjeno vlakno i korteks te puni kosu čineći ju gušćom. Linija Reconstruct osmišljena je ciljano za dugotrajnu njegu kose, koja je pod utjecajem čestih i agresivnih procesa izrazito oštećena.

Kosa je ženama ključan dio vanjštine i pojavnosti jer je jedna od prvih stvari koju druge žene i muškarci na njima primijete. Neovisno o tipu i kvaliteti kose svaka žena se u određenom trenutku susretne s potrebom za intenzivnu njegu i regeneraciju oštećenih vlasi, pod utjecajem atmosferilija poput sunca i vjetra te čimbenika kao što su bojanje i feniranje.

Foto: promo