Promo

Prebrodite nove školske izazove s bojama života

crocs

Nema boljeg načina za početak nove školske godine od eksplozije boja.

Kraj ljetnih praznika i bezbrižnih dana mogli bi biti šokantni, pogotovo kada beskrajno slobodno vrijeme provedeno u prirodi morate zamijeniti povratkom u učionicu. Neka se djeca vrlo brzo naviknu na nove promjene, dok je drugoj potrebna dodatna motivacija da se s njima nose. Najživopisnija, zabavna i udobna Crocs obuća olakšat će put u novu rutinu.

Obrazovanje je ključ za otključavanje blaga svijeta i karta za slobodu. Kako biste ovu školsku godinu učinili još zanimljivijom i zabavnijom, otkrijte što vam Crocs sprema. Stalno tražeći svježe ideje i načine za stvaranje nečega više, nove kolekcije uvijek nude kreativan dizajn i doprinose širokom izboru cipela, pa će gotovo svatko pronaći nešto što mu najviše odgovara.

Prvi školski dani su uvijek najuzbudljiviji jer predstavljaju početak nečeg novoga – stjecanje novih prijatelja, otkrivanje novih talenata, postavljanje novih ciljeva ili započinjanje nove romanse. Svojim udobnim i šarenim modelima Crocs će se pobrinuti da djeca budu spremna za nove izazove, bez obzira na to jesu li mali ili veliki, ugodni ili neugodni.

crocs

Djeca mogu birati između velikog broja dizajna, od papuča, sandala do klasične Crocs obuće, sve u različitim oblicima, uzorcima i bojama. Svi su modeli iznimno udobni i svestrani što će njihovo školsko iskustvo učiniti još ugodnijim i nezaboravnijim. Budući da ih je vrlo jednostavno obući, djeca će odmah moći krenuti u svoje nove avanture, osjećajući se pritom samouvjereno i ugodno kako bi lako savladali svakodnevne izazove.

Podijelite svoje Jibbitz personalizirane dodatke s prijateljima

Ono što Crocs čini tako zabavnim su Jibbitz personalizirani dodatci za cipele koji se mogu zamijeniti s prijateljima i tako stvoriti nove verzije cipela svakoga dana. Zajedno sa svojim najboljim prijateljima, djeca također mogu ukrasiti cipele na način koji najbolje opisuje njihovo prijateljstvo zbog čega će zablistati na jedinstven i nepobjediv način

Djeca se mogu igrati, birati i kombinirati Jibbitz personalizirane dodatke za cipele na bilo koji način koji im se sviđa te istovremeno izraziti svoju osobnost i stil. Izuzetno širok asortiman dodataka za cipele pružit će savršenu kombinaciju za svakoga, dok se dodatci mogu svakodnevno mijenjati kako bi svaki dan ustupili mjesto novim zabavnim cipelama!

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs City Center one East i u Arena Centru Zagreb.

Foto: promo