Promo

Otvoren je Centar za roditelje – Klubko

Klubko, centar za roditelje

Klubko je mjesto gdje bebe mogu slobodno puzati, a roditelji se opušteno družiti.

Prvi hrvatski Centar za roditelje svečano je predstavio svoju viziju i ponudu. Radi se o novoj ideji u kojoj je upravo roditelj u centru pažnje. Klubko prihvaća i razumije realnu sliku roditeljstva i stvara ponudu i sadržaje prema stvarnim potrebama roditelja.

Klubkoteka

Tako Klubkoteka, prva družiona u Hrvatskoj za roditelje s bebama i manjom djecom, omogućava roditeljima da izađu iz svoja četiri zida i po lošem vremenu, da nađu 5 minuta za sebe i da se podruže, bilo s drugima koji su navratili u družionu bilo sa svojim prijateljima.
Klubkoteka spaja potrebe odraslih i beba: postoje fotelje za dojenje, mala trgovina s pićima i grickalicama, knjižnica, prematalice, hranilice i inovativne sprave za bebe inspirirane Pikler pedagogijom.

Povezivanje među roditeljima

Povezivanje s drugima izrazito je važno upravo roditeljima beba. Njihova beba je njihov svemir, glavni izvor veselja, brige, razgovora, a najljepše je kada se to može podijeliti s drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

U Klubkovoj družionici roditelji se mogu spontano okupljati i sprijateljiti, a na brbljaonicama i pričaonicama u Klubko Labosu u opuštenoj atmosferi prolaze se sve teme koje zanimaju i tište mlade mame i tate.

U Klubkovom Labosu održavat će se brojne radionice, predavanja i programi za roditelje, ali i raznoliki sadržaji za bebe i djecu koji će omogućiti kvalitetno zajedničko vrijeme djece i roditelja, ili jednostavno omogućiti roditeljima njihovo vrijeme za druženje i opuštanje.

Opušteno u prvim koracima roditeljstva!

Foto: Promo