Promo

Njega kože koja traži posebnu pažnju

Drage naše trudnice i mame, darujemo vam tri poklon paketa SAN prirodne kozmetike za osjetljivu kožu.

Naša osjetljiva koža treba redovitu i adekvatnu njegu kako bismo je održali zdravom, zadržali njenu prirodnu vlažnost i hranjive sastojke. Ponekad to nije dovoljno pa moramo posegnuti i za „prvom pomoći“ koja će našu kožu vratiti u prvobitno stanje. Proizvodi SAN PRIRODNE KOZMETIKE za osjetljivu kožu osigurat će našoj osjetljivoj koži adekvatnu njegu, ali se možemo i pouzdati u njih da će pomoći pri njenom obnavljanju.

Zajednički sastojak je hladno tiješteno ulje konoplje koje sadrži alfa i gama linolensku masnu kiselinu s blagotvornim djelovanjem na suhu, osjetljivu i zahtjevnu kožu.

Pitajmamu San Serum Zeleni (2)
Pitajmamu San Serum Zeleni (3)
Pitajmamu San Serum Zeleni (1)
Pitajmamu San Serum Zeleni (1)

SAN SPA Njegujuće ulje za osjetljivu kožu je formula za prirodnu obnovu, njegu, hidrataciju i masažu suhe i osjetljive kože sklone perutanju i strijama. Hladno tiještena ulja konoplje, masline i badema, protuupalne sastavnice kamilice, te antioksidansi iz mrkve štite kožu od svakodnevnog stresa.

SAN EXCLUSIVE Obnavljajući serum za osjetljivu kožu zadužen ja mladolik i prirodan izgled kože i protiv bora. To je uljni koktel koji koži vraća sve potrebne hranjive sastojke za obnovu, poput alfa linolenske, linolne i dragocjene gama linolenske masne kiseline te karotenoida i tokoferola koji se nalaze u ulju konoplje, ulju ploda divlje ruže, ulju sjemenki borovnice i frakcioniranom ulju kokosa.

SAN CLASSIC Umirujući melem za osjetljivu kožu namijenjen je obnovi i zaštiti suhe i zahtjevne kože, a blagotvorni učinak ulja konoplje na prehranu i obnovu kože ovdje pojačava ekstrakt kamilice u bogatoj zaštitnoj podlozi sa pčelinjim voskom i lanolinom koji pridonose protuupalnom djelovanju i bržoj regeneraciji kože.

Ovo su prirodni proizvodi, ne sadrže parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nisu testirani na životinjama. Sadrže maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla. San prirodna kozmetika se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić, mag.pharm, a možete je pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr

Darujemo tri poklon paketa SAN prirodne kozmetike za osjetljivu kožu najsretnijim čitateljicama!

Pošaljite svoje podatke na email: pitajmamu@pitajmamu.hr s ključnim riječima “San prirodna kozmetika“.
Igramo se do 01.03.19. do 11 sati. Dobitnice biramo slučajnim odabirom i objavit ćemo u sklopu ovog članka.
Ne zaboravite lajkajti FB stranicu Časopis Mama&Beba i pratiti nas na Instagramu.

♦ U obzir ćemo uzimati jedan e-mail po pošiljatelju. Vrijedi samo za Hrvatsku. Podaci koje ostavite koristit će se isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. ♦

Poklon paketi putuju na adrese: Romine Hilj iz Pule, Jasenke Dorčić iz Žerjavinca i Marije Eskeričić iz Vladislavaca
Čestitamo!