Promo

Najljepši su nježni trenuci u mekom zagrljaju udobnosti

freeon

Bubaba by FreeON – kvalitetni europski proizvodi za bebe, djecu i trudnice na sajmu u Njemačkoj

Trenuci za odmor, maženje i san vrlo su dragocjeni u trudnoći i prvim mjesecima s bebom, stoga želimo da traju i traju. Vrhunski ručno rađeni tekstilni proizvodi nove kolekcije Bubaba by FreeON upravo nam to pružaju. Osiguravaju udobnost, nude ugodne materijale i čarobne uzorke. U njima se dobro osjećaju kako trudnice, tako i bebe i djeca. S njima, svaki kutak postaje ugodno gnijezdo, a svaki zagrljaj nježno utočište.
freeon

Još od 2011. godine u srcu Zagorja stvaraju se vrhunski proizvodi za bebe, a sada je još veći naglasak na sigurnosti, udobnosti i nježnosti. Boje, detalji, sofisticiraniji proizvodi – sve je to dio nove kolekcije koja u prodaju stiže ove jeseni.
freeon

Uz dobro poznate proizvoda kao što su posteljina, madraci, plahte, jastuci za dojilje, deke, vreće za spavanje, fotelje i drugi proizvodi, ove godine dodani su i noviteti začinjeni svježim dizajnom: 5-dijelna dječja posteljina i 2-dijelna prošivena posteljina s punjenjem, sklopivi madraci u praktičnoj torbi, vreće za spavanje s nogicama, podloge za igru i ostalo…
freeon

Odabirom proizvoda Bubaba by FreeON roditelji mogu biti sigurni da su za svoje dijete odabrali samo najbolje. Za sve proizvode koriste se samo provjerene i kvalitetni materijali koji su kontrolirani i certificirani, a posebna pažnja stavlja se na kvalitetu šivanja.
freeon

Novosti, trendovi i nove prilike – sajam Kind & Jugend

Mogućnost predstavljanja jednog hrvatskog branda, Bubaba by FreeON na ovako važnom sajmu svakako je dobra polazna točka za daljnji razvoj hrvatskih kreativaca i proizvodnje. Od 7. do 9. rujna 2023. godine u njemačkom gradu Kölnu održao se najveći sajam dječje opreme Kind & Jugend. Na ovom prestižnom sajmu bio je prisutan i FreeON brend, zajedno sa svojim etabliranim podbrendovima Bubaba by FreeON, Free2Play i Free2Move.
freeon

Aktualni Bubaba by FreeON katalog možete pogledati na web stranici https://www.babycenter.hr/za-kupce/letci-i-katalozi , a sve proizvode možete pronaći u poslovnicama Baby Centra ili na https://tinyurl.com/4duth265.
freeon

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Tekst i foto: promo