Promo

Lea Brezar predstavila novu zbirku poezije – Sve dođe na svoje

Lea Brezar

„Život nam donese taman onoliko koliko možemo podnijeti, a na nama je da to podnesemo uzdignute glave.“, izjavljuje Lea Brezar u predgovoru nove zbirke poezije „Sve dođe na svoje“.

Promocija nove zbirke poezije književnice i poduzetnice Lee Brezar održana je u srijedu, 5. lipnja, u zagrebačkom boutiqueu vinske kulture Pupitres.

U dobrom društvu najbližih, dragih prijatelja, suradnika i čitatelja, održala se proslava poezije koja nas uči da u životu uvijek „Sve dođe na svoje“. Poezija je čitana uz pratnju gitaristice Divne Šimatović.

Lea Brezar

„Svakome od nas dani su darovi kojima možemo podnijeti i najteže breme. Nadam se da ćete čitajući ovi pjesme prepoznati one svoje.“, navodi Lea, ističući tako temeljnu poruku koju želi prenijeti čitatelju. Svojim stihovima vas izaziva da postanete najbolja verzija sebe: „Duša raste samo kroz mrak, preobrazbu“, piše Lea.

U zbirci se nalaze pjesme napisane krajem 2017. i kroz cijelu 2018. godinu. Smještene su abecednim redom da djeluju kao emocije života razbacane nekim neobičnim slijedom.

Foto: promo