Promo

Jedinstvena medicinska usluga od sada dostupna i u Hrvatskoj

dorf

Po prvi puta u Hrvatskoj predstavljen je medicinski uređaj Eva i 4 PLUS čiji se rad bazira na dinamičnoj kvadripolarnoj radiofrekvenciji (DORF).

Poliklinika Hilarus privatna je zdravstvena ustanova čija je misija već 20 godina nepromijenjena – pružiti pacijentima uslugu korištenja najmodernijih dijagnostičkih uređaja uz rad vrhunskih stručnjaka.

Vođeni tom misijom prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić specijalist ginekologije i opstetricije , subspecijalist humane reprodukcije i osnivač Poliklinike Hilarus zajedno s dr. Tanja Vrčić specijalist dermatovenerologije, odlučili su se za nabavku uređaja Eva i 4 PLUS.

Primjena DORF tehnologije u ginekologiji – EVA

DQRF tehnologija u ginekologiji izvrsno je rješenje za probleme ženske intime. Tretmanom možemo na siguran i učinkovit način, bez neugode, rješavati brojne probleme ženskog intimnog područja.

dorf

Kao najvažniji istaknuti su genitourinarni sindrom u menopauzi  koji se manifestira kroz vaginalnu suhoću, osjećaj zatezanja, peckanja i bolnih spolnih odnosa.  Uz stimulaciju mikrocirkulacije smanjuju se simptomi koji nastaju kao posljedica vulvovaginalne atrofije.

Drugi važan problem koji je istaknu prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić, a rješava se primjenom DORF tehnologije u medicinskom tretmanu je blaži oblik SUI ( Stres Urinary Incontinence), u prijevodu neželjeno i nevoljno „bježanje“ mokraće pri određenom fizičkom naporu.

Primjena DORF tehnologije u dermatologiji – 4 PLUS

Radiofrekvencija je vrlo učinkovita i često upotrebljavana metoda pomlađivanja kože i smanjenja količine potkožnog masnog tkiva. Primjenjiva je na svim tipovima i bojama kože, a djeluje na način da dovodi do zagrijavanja različitih slojeva kože i potkožnog tkiva.

Dolazi do redukcije masnih stanica pa se može reći da se sinergijom opisanih učinaka postiže zatezanje i učvršćivanje ne samo kože, nego i potkožnog tkiva, a tretirano područje dobiva ljepše konture te poboljšan izgled.

Najbolji rezultati postižu se pri tretiranju opuštene kože, plitkih bora na čelu, oko usta i očiju te hiperpigmentacija i ožiljaka.

Bezbolni tretmani bez potrebnog vremena oporavka

Tretmani koji se  provode DQRF tehnologijom u ginekologiji i dermatovenerolgiji bezbolni su, ne zahtijevaju vrijeme oporavka i maksimalno su sigurni, tj. minimalna je mogućnost komplikacija kao što je prekomjerno zagrijavanje tkiva.

Foto: promo