Promo

HiPP Glina za Glinu – akcija pomoći za obnovu Gline

Hipp Glina

HiPP d.o.o. Croatia je tvrtka sa sjedištem u Glini, gdje se osim sjedišta tvrtke nalazi i HiPP tvornica u kojoj se proizvode HiPP dječje žitne kašice i HiPP gotove mliječne kašice.

Te suhe kašice za prehranu beba proizvode se u tvornici u Glini za sva tržišta svijeta, konkretno, izvoze se u  pedesetak država svijeta.

Više od 200 djelatnika tvornice HiPPa u Glini stanovnici su potresom nastradale Sisačko – moslavačke županije, a najvećim dijelom djelatnici dolaze iz Gline i okolnih sela.

Iako je i sama tvornica pretrpjela oštećenja u razornom potresu, te je proizvodnja na žalost trenutno zaustavljena, najveća briga tvrtke HiPP je u ovom trenutku pomoći svojim djelatnicima, svim građanima Gline i okolnih sela kao i samom gradu Glini.

Iz tog razloga, HiPP Croatia d.o.o. pokrenula je akciju za donaciju financijske pomoći nastradalom području i gradu Glini.

Za svaki prodani proizvod koji se proizvodi u Glini,  HiPP žitne kašice i HiPP gotove mliječne kašice, u periodu od 15.1.do 30.6.2021., HiPP d.o.o Croatia će donirati jednu kunu za obnovu Gline.

„Nadamo se da su najteži dani iza svih nas.  Vjerujemo da dolaze  vedriji dani i da zajedničkim snagama možemo pomoći stanovnicima Gline i svih okolnih područja za njihovo bolje sutra.“, poručuju iz HiPP d.o.o. Croatia.

Foto: promo