Promo

Fitobimbi linija proizvoda za zdravlje naših mališana

Fitobimbi

Linija FITOBIMBI sastoji se od visoko kvalitetnih, inovativnih, djelotvornih i sigurnih proizvoda temeljenih na tradicionalnim vrijednostima i iskustvu prema ‘’bakinoj recepturi’’.

Svi proizvodi sadrže prirodne ekstrakte visoke kvalitete u djeci prihvatljivom obliku te ne sadrže GMO. Biljke koje se koriste u proizvodima uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala, a proizvodi ne sadrže umjetne arome, boje i sladila. Biljni ekstrakti, vitamini i minerali pomiješani su u učinkovitu formulaciju, a djelatne tvari su standardizirane.

Fitobimbi

Koji proizvodi se nalaze u FITOBIMBI liniji?

REIDRATO, čije korištenje u ranoj fazi bolesti sprječava dehidraciju, što podrazumijeva manje hospitalizacije i komplikacija. Ugodan citrusni okus naranče čini Reidrato izuzetno prihvatljivim za primjenu, a sastav je u skladu s WHO i ESPGHAN preporukama.

IMMUNO je tekući dodatak prehrani s vitaminima, mineralima i biljnim ekstraktima. Bakar, cink i vitamin B6 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

APPETITO je tu kad zatreba pomoć oko poticanja apetita. Dijete će zbog pojačana apetita jesti nutritivno bogatu hranu, odnosno onu hranu koja  mu se ponudi. Ne sadrži dodani šećer niti sintetske vitamine. Ne sadrži umjetne arome, boje i sladila.
Biljke koje se koriste u proizvodu uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala.  Djelatne tvari su standardizirane.

GOLANIL je medicinski proizvod za djecu koji smanjuje nadraženost, štiti grlo i ublažava bol. Zbog ugodnog okusa je posebno prikladan za djecu. Učinkovit je u otklanjanju neugodnih simptoma grlobolje.  Brzo i učinkovito smanjuje crvenilo sluznice grla, bol, grebanje i otežano gutanje. Ubrzava zarastanje afti i sprječava rast bakterija i gljivica u usnoj šupljini. Djeluje protuupalno, antiseptički i regenerativno. Sadrži trostruko pročišćen propolis. Biljke koje se koriste u proizvodu uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala. Djelatne tvari su standardizirane.

Bake znaju, a mame primjenjuju! Kako bi se djeca što bolje pripremila za izazove koje donosi jesen, dobro je u kućnoj ljekarni imati Fitobimbi proizvode, dostupne u svim bolje opremljenim ljekarnama.

FITOBALM balzamični gel je zahvaljujući dragocjenim prirodnim sastojcima, kao što su esencijalna ulja bora, mirte i jele poznat po svom balzamičnom djelovanju. Ne sadrži kamfor, mentol i vazelin, a može se koristiti od rođenja.

ISILAX je spas za tvrdu stolicu, ne djeluje stimulacijom stijenke crijeva te ni nakon dulje primjene ne dovodi do navikavanja ili lijenosti crijeva. Ne izaziva grčeve i bolno pražnjenje te nema štetnih učinaka. Ne sadrži gluten, umjetne arome, boje i sladila. Biljke koje se koriste u proizvodu uzgajaju se u kontroliranim uvjetima, bez pesticida i teških metala.

Foto: promo