Promo

Elda dobila atest o djelotvornosti protiv koronavirusa!

elda

Elda, jedna od vodećih tvrtki u području kemijske industrije, proizvodi profesionalna sredstva za dezinfekciju ruku i površina.

Ponosni dijele podatak da su dobili još jednu potvrdu o kvaliteti – atest o djelotvornosti protiv HUMAN CORONA VIRUS-COVID 19. Ovaj, izuzetno bitan certifikat, rezultat je rada Eldinog razvojnog tima.

Nakon provedenih testiranja u laboratorijima „J. S. Hamilton“, trećeg po veličini europskog laboratorija za ispitivanje hrane, hrane za životinje, voda, kozmetike, mikrobiološke čistoće objekata i uzrokovanje voda, Elda dezinficijensi za široku potrošnju (Elda dezinficijensi) dobili su atest virucidnosti protiv koronavirusa.

elda

Do sada su svi Elda proizvodi imali dokazanu antimikrobnu djelotvornost, u 99.99%, što je također važno u prevenciji širenja koronavirusa, ali s ovim rezultatima ispitivanja s punim pravom i odgovornošću mogu komunicirati da proizvodi imaju i antivirusno djelovanje, što je u ovom trenutku iznimno važno za kupce i potrošače.

ELDA IMA ZNANJE I ISKUSTVO

Dugogodišnje iskustvo i znanje te stalno praćenje trendova i tehničkih dostignuća jamstvo su kvalitete Eldinih proizvoda. Uz svakodnevni rad na razvoju novih proizvoda trude se osigurati čistoću i zaštiti zdravlje svih nas, vodeći brigu o zaštiti okoliša i proizvode ne testiraju na životinjama.

Kada je riječ o potrošačima dezinficijensa, iz Elde ističu da su ovi proizvodi, zbog svog antivirusnog djelovanja, posebno važni za škole, vrtiće, bolnice, domove za starije, ugostiteljske objekte, odnosno sve ustanove koje brigu o zdravlju moraju držati na najvišem nivou.

Vizija tvrtke Elda je postati svjetski lider u proizvodnji inovativnih dezinfekcijskih rješenja te učiniti svijet čišćim, sigurnijim, zdravijim i zaštititi ljudske živote!

Foto: promo