Promo

Dočekajte Novu bez stresa u vodenom parku Aquae Vivae

Pitajmamu Aquae Vivae

Vodeni park Aquae Vivae priprema nezaboravni doček Nove godine na bazenima za sve generacije!

Ostati doma, uputiti se na neki gradski trg ili organizirati party za prijatelje? Pitanja su to kojima se često bavimo kada se bliži kraj godine. Htjeli to priznati ili ne, svaki doček je pomalo stresan.  Osim ako se zaputite u vodeni park Aquae Vivae.

Kako bi bilo da u 2020. godinu uđete bez stresa?

Vodeni park Aquae Vivae ponovno priprema nezaboravni doček Nove godine na bazenima za sve generacije!

Izaberimo omiljeni kupaći kostim, drage žene, i za sreću stavimo crveni ruž, svom muškarcu odaberite najdraže kupaće, a djeci omiljeni ručnik i ogrtač s najdražim likovima iz crtića i spremni ste za novogodišnju noć!

Tri plesna para, članovi Hrvatskog sportskog plesnog saveza, Plesni studio Spin, pobrinut će se da u Novu uđete uz najljepše taktove DJ-a Borisa Rogoznice. Možete plesati u bazenu, ali i izvan njega.

Za one željne prave akcije, aquazumbu će kroz večer, za djecu i odrasle, voditi Martina Valjan.

Novogodišnji paket uključuje ulaznicu za vodeni park od 19 sati do 03:00 iza ponoći, piće dobrodošlice od 19 sati do 20:30, novogodišnju večeru – all inclusive buffet od 19 sati do 1:30 iza ponoći.

U ponoć vas pak očekuju pjenušac i ludi vatromet. Neka vas živa voda dodiruje, neka vam prenese svoju moć, energiju, toplinu i donese u 2020. godini sklad tijela i duha, neka čuva vaše zdravlje i donese novu mladost.

Zvuči primaljivo?

Više informacija o proslavi Nove godine u vodenom parku s pet zvjezdica koji se prostire na 18 000 četvornih metara potražite na stranici https://www.aquae-vivae.hr/docek-nove-godine-2020/.

Foto: Aquae Vivae