Obitelj

Dani beba, djece i trudnica ponovno otvaraju svoja vrata!

Dani beba, djece i trudnica ponovo otvaraju svoja vrata u Westgate Shopping Cityju!

Od 5. do 7. studenog 2021. održat će se najveća organizirana prodaja za bebe i djecu na ovim prostorima.

“Drago nam je što i u ova vremena pandemije možemo omogućiti ovako velik događaj s najvećim izborom opreme za bebe na jednom mjestu” – riječi su organizatora.

Za vrijeme organizirane prodaje izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći će se kupovati i po posebnim cijenama. Osim besplatnog, natkrivenog parkinga, Westgate između ostalog omogućuje ugodan boravak tokom cijelog dana. Za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani.

Kako bi se što bolje zaštitili od Korona virusa na „Danima beba“ vrijede mjere kao i u trgovačkim centrima.

Nakon organizirane prodaje u Westgateu kreće i Online sajam koji će trajati 8 dana.

Jednim klikom na logo sponzora na naslovnoj stranici sajma ili na naziv izlagača na stranici „izlagači“ moći ćete pristupiti njihovim online izlagačkim prostorima, pregledavati online sajamsku ponudu, kontaktirati izlagače ili odmah otići u njihov web shop i obaviti kupnju.

Nakon zatvaranja Online sajma, razgledavanje i kupovina na sajamskim online prostorima više neće biti mogući, pa iskoristite ovo vrijeme trajanja sajma za što jednostavniju i kvalitetniju kupnju baby i dječje opreme ☺.

Za ulaz na online sajam ne trebate nikakve pristupne podatke, dovoljno je samo od 8. studenoga kliknuti na web stranicu sajma i odabrati logotipe sponzora, odnosno kliknuti na nazive izlagača koji se nalaze na stranici „izlagači“.

Sve novosti bit će dostupne i putem službene facebook stranice.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.

Ugodno razgledavanje – osobno u Westgate centru ili online te dobru kupovinu žele vam „Dani beba, djece i trudnica“!

Foto: pr