Obitelj

Sretna vam i zdrava 2021. godina!

blagdani, nova godina

Stisak ruke, poljubac, zagrljaj uz lijepu riječ šapnutu na uho… Sve će nam to ovih blagdana toliko nedostajati da ono što najiskrenije možemo reći jest – ne ponovili se ovakvi. No, lijepa riječ uvijek nađe put, pa će tako i naša.

Virtualne čestitke, virtualna druženja, susreti izdaleka i čaša vina popijena bez društva. Ništa od toga ne može zamijeniti obiteljski ručak u prepunoj kući, dječji smijeh koji odzvanja, kuckanje čašama uz lijepe želje od srca.
Nikada nećemo zaboraviti ove blagdane, ovu godinu, nikada nećemo moći reći samo „ma hajde, prošla je“, jer će u nama i na nama ostaviti neizbrisiv trag. Čak i ako tog nismo svjesni. Jer jednostavno nije bila kao mnoge prije nje i nije bila niti malo onakva na kakve smo navikli…

Samo pozitivno!

No, to nikako ne znači da ćemo sad sjesti i plakati zato što je takva bila! To ne znači da ćemo slegnuti ramenima i pomisliti da nam je svejedno kakva će biti iduća! To ne znači da se ne smijemo nadati da će jednom ova godina uistinu biti nešto čega ćemo se tek prisjećati u našim pričama… Itekako se nadamo baš tomu. A možemo pokušati i naći razlog zašto joj biti zahvalni.

Jer, ipak nam je donijela nešto neočekivano dobro. Ova nas je godina ponovno okrenula sebi, obitelji, ponovno smo našli vrijeme koje nismo znali da imamo, bili smo zajedno, radili smo stvari koje godinama nismo, uživali u tako malim i „nebitnim“ stvarima… Malo smo više bili kao djeca. I malo smo više bili tu za našu djecu. Hvala ti, 2020., na tome!

Upravo će takvi biti i ovi blagdani. I mi znamo da vam mogu biti najljepši! Nije lako, nije kako smo zamislili, nije savršeno, ali – mora li uvijek biti?

ŽELIMO VAM DA OVIH BLAGDANA PRONAĐETE BAREM NEŠTO ZBOG ČEGA ĆETE SE OSMJEHNUTI I ZBOG ČEGA ĆE VAM SE CAKLITI OČI. I ŽELIMO VAM DA VAM GODINA PRED NAMA BUDE JEDNOSTAVNO ZDRAVA I DOBRA. NIŠTA VIŠE OD TOGA NEĆEMO TRAŽITI. VAŽNU SMO LEKCIJU NAUČILI… BUDITE NAM DOBRO!