Promo

Budite odvažni s Tie-Dye novom Crocs kolekcijom

CROCS TYE-DYE

Vrući trend Tie-dye sada krasi i Crocs cipele. Odvažnost. Upečatljivost. Šarenilo. Sve navedeno skriveno je u jednoj liniji obuće.

Crocs oduševljava novom cool Tie-Dye linijom obuće, koja svojom zaigranošću nadilazi sve uzraste i spolove. Ovo ljeto Crocs nastavlja svoju modnu priču sa šarenim uzorcima i Jibbitz ™ koji omogućuju svakom pojedincu da izrazi svoju osobnost. Kolekcijom Tie-Dye svoju su klasičnu liniju podigli na novu razinu, jer je jedina potpuno jedinstvena, zabavna i ekstra moderna.

TIE-DYE

Trend tie-dye trenutno je vrlo popularan u modnom svijetu, tako da svoje omiljene Crocs možete kombinirati s drugim modnim komadima Tie-Dye-a, poput laganih haljina, suknji ili širokih majica sa stilom iz 90-ih.

CROCS TYE-DYE

Uvođenjem novih nijansi boja i širenjem u nove stilove, Crocs održava svježinu i uzbuđenje za pojedince svih dobnih skupina. U Crocsu, koji je najveći svjetski dobavljač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme, vjeruju da bi se svi trebali osjećati ugodno u svojoj koži, pa potrošačima nude slobodu i personalizaciju svakog para cipela.

NE ODUSTAJTE OD SVOG STILA

Linija Tie-Dye ispunjena je osobnošću i bojom te svatko može pronaći nešto za sebe. Jednostavno odaberete određeni uzorak i prilagodite ga svom stilu pomoću različitih Jibbitz ™. Ovi živopisni dizajni pružaju vam izvrsnu priliku da izrazite svoj jedinstveni stil koji ste možda do sada skrivali.

Trend Tie-Dye nedavno je postao vrlo popularan, a može se vidjeti i na raznim modnim komadima. Svoje omiljene Crocs možete kombinirati i s modnim komadima odjeće Tie-Dye koje možete izraditi sami kod kuće. Pustite mašti na volju i dopustite da vas protok boja odvede u stvaranje jedinstvenih Tie-Dye modnih komada.

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs City Center one East i u Crocs Arena Centru Zagreb.

Foto: promo