Promo

Biodroga ponovno u Hrvatskoj

Biodroga, kozmetika

BIODROGA je svjetski renomirani brend zastupljen u vrhunskim kozmetičkim salonima i SPA & Wellness centrima diljem svijeta, sa naglaskom na najnovije trendove iz područja  dermatologije, medicine i kozmetologije.

Sa ciljem stvaranja inovativnih rješenja za njegu kože lica i tijela. Zbog sve većih zahtjeva tržišta i potreba za vrhunskom kozmetikom,  lansirana je nova revolucionarna MD BIODROGA linija specijalizirana za rješavanje specifičnih kožnih problema, a bazirana na pažljivo odabranim aktivnim sastojcima kao što su peptidi, DMC Complex, Bio Ecolia i EGF (epidermalni rastući faktor) koji koži osiguravaju maksimalnu njegu i učinkovite rezultate. Proizvodi su maksimalno kompatibilni sa kožom i ne sadrže štetne parabene, mineralna ulja, PEG i emulgatore.

KVALITETA

BIODROGA kombinira najsofisticiranije sastojke s vrlo učinkovitim visokotehnološkim komponentama. Istraživanje, razvoj i proizvodnja u vlastitim laboratorijima u Baden-Baden.

SIGURNOST

Znanstvenici i dermatolozi ispituju sve sirovine. Osim toga, obavljaju testiranje u vezi tolerancije kože i redovno provode studije analize za sve linije proizvoda.

ISTRAŽIVANJE

Odjel za istraživanje i razvoj, razvija inovativne kombinacije  biotehnoloških sastojaka s posebno razvijenim sustavima koji osiguravaju novu dimenziju u njezi kože.

ZNANSTVENI DOKAZ O UČINKOVITOSTI

Iznimni rezultati učinkovitosti odražavaju kvalitetu BIODROGA proizvoda.

Svi proizvodi testirani su od strane neovisnih instituta u studijama učinkovitosti. Štoviše, velika važnost pridaje se neutralnoj procjeni naših proizvoda.

Foto: promo