Promo

Aqua Colonia Intense – nova kolekcija parfema koja oduševljava

Acqua Colonia Intense

Istraživati nepoznata mjesta, stjecati nove dojmove i izgubiti se u prirodi – što ima ljepše?

Istraživači trendova potvrđuju ono što već dugo osjećamo u sebi: priroda sve većem broju ljudi nudi protutežu svakodnevici.

Aqua Colonia Intense

Naime, ondje pronalazimo sebe i crpimo snagu za optimalan razvoj svoje osobnosti. Brojni osjetilni podražaji u prirodi natječu se za pozornost pažljivog promatrača. Igra boja, suptilni zvukovi i ne manje važno veličanstveni mirisi – ljepota mnogih krajolika pokazuje se i u njihovom mirisu. Tako svaki čovjek ima potpuno vlastito mjesto na kojem se osjeća dobro i koje odgovara njegovoj biti.

Aqua Colonia Intense

To uvjerenje poslužilo je parfumeriji 4711 kao inspiracija da isječke krajolika koji oduzimaju dah uhvati u ekskluzivnoj zbirci Eaux de Cologne 4711 Acqua Colonia Intense.

Aqua Colonia Intense

Zbirka obuhvaća četiri jedinstvena mirisa i dostupna je u prodaji od rujna 2019. – Sunny Seaside of Zanzibar, Wakening Woods of Scandinavia, Floral Fields of Ireland i Pure Breeze of Himalaya

Aqua Colonia Intense

Novi mirisi Acqua Colonia Intense nude posebno dugotrajan mirisni doživljaj i ne posvećuju se samo pojedinačnim sastojcima, nego cijelim krajolicima: faktoru čežnje plaža iz snova, mističnoj ljepoti šume, šarenom mnoštvu nježnih divljih cvjetova na livadi i osvježavajućem zraku na vrhu planine. 

Foto: promo