Promo

Prva SPF krema na bazi vode – Fusion Water

ISDIN

ISDIN, vodeći međunarodni laboratorij za fotozaštitu i dermatologiju, nastavlja i ove godine kao predvodnik na tržištu zaštite od sunca, promovirajući uživanje u suncu tokom cijele godine, a posebno ljeti.

Za ISDIN, INOVACIJA JE MNOGO VIŠE OD STVARANJA. Inovacija je “propitivanje statusa quo” te ulaganje dodatnih napora kako bi se zadovoljila potreba za poboljšanje kvalitete života ljudi.

TVOJA KOŽA PRIČA. SLUŠAJ.

Jesi li ikad osjetio/la škakljanje dok ti mrav hoda po prstima? Jesi li ikad osjetio/la zagrljaj morskog povjetarca?

I ja sam. Osjećam se baš kao i ti. Kad sam žedna, trebam piti. Protrnem kad me netko strastveno pogleda. I naljutim se kada me ne slušaju. Ja volim osjećati. Volim osjećati hladnu vodu rijeke, nježno milovanje, kišu na licu, toplinu sunca. Volim se gledati gola, biti prihvaćena, a ne napuštena, biti zaštićena, a ne pokrivena. Što je loše u tome da budem lijepa? Ja se osjećam baš kao i ti.  JER SI TI JA. JER SAM JA TVOJA KOŽA.

ZAŠTO JE FUSION WATER BESTSELLER?

Osim lagane teksture, ISDIN je u FUSION WATER unio sve zahtjeve svojih kupaca. Proizvod ima visoku UVA i UVB zaštitu SPF50, a mogu ga koristiti svi tipovi kože pa čak i osjetljiva i atopična. Hipoalergen je i nekomedogen, što znači da ne začepljuje pore pa svi koji imaju problematično lice mogu odahnuti. Neće vas ni peckati za oči što je oftamološki provjereno.

Za dodatni anti age efekt u sastav je uvrštena i hijaluronska kiselina koja na sebe privlači vodu za intenzivniju hidrataciju. Na kraju možemo zakljuučiti da je FUSION WATER SPF50, proizvod čije karakteristike puno ljudi traži, a ne znaju da postoji proizvod koji to nudi.

ISDIN – LOVE YOUR SKIN

Tekst i foto: promo