Promo

Predstavljamo vam najslađe pregače za cijelu obitelj

chiarin tanjurić

Nakon dugo poznanstva, dva branda chiarin.tanjuric i lupre.co odlučili su udružiti snage i kreirati liniju kuharskih pregača za cijelu obitelj!

Nastasja Chiara Petrić poznata kuharica i food blogerica začetnica je ove ideje, a njene pregače osvajaju i mame i tate, a najviše malene djevojčice jer izgledaju poput haljinica.

Linija pregača “Chiarin tanjurić” sastoji se od četiri različita modela koji dolaze u tri različite veličine (2-4 god, 4-10 god, odrasle), te u rozoj, crnoj i više nijansi sivih. Ručno su sašivene od 100% hrvatskog materijala koji se zbog svoje kvalitete koristi i za izradu profesionalnih kuharskih pregači.

chiarin tanjurić

Pregače Gaia i Leeloo roze su s volanima i vrlo chic, kao i pregače Reia i Dalis koje dolaze u crnoj boji. Vežu se na leđima u obliku X ili II.

Pregača Chiara dolazi u svjetlo sivoj boji s bijelim detaljima i širokim čvrstim vezicama koje se mogu složiti u veliku predivnu mašnu. Nosi se vezana oko vrata ili struka, a na sebi ima i dva duboka džepa.

chiarin tanjurić

Pregače Kai i Harry osmišljene su kao unisex modeli, sašivene od duplog materijala, pa tako ju možete nositi na obje strane, jedna je tamno siva, a druga svjetlo siva boja. Također ima veliki džep, kao i vezicu za krpu.

Pregače je moguće personalizirati te su moguće i dostave izvan Hrvatske. 

Nastasja Chiara Petrić najavljuje još novih linija pregača, jer je izbacivanjem prve ostvarila samo dio svojih snova i možemo slobodno reći da je tek počela s dijeljenjem i ostvarivanjem svojih ideja za kuhanje s cijelom obitelji.
Jedva čekamo!

Pregače potražite klikom na web shop Chiarin tanjurić i lupré.

Foto i tekst: promo