Promo

Uz novi Joolz Aer+, svijet je vaš!

Joolz Aer+

Bilo kuda putujete – Joolz Aer+ bit će najbolji suputnik.

Vaše dijete je upravo prohodalo i avantura putovanja postaje zahtjevna? Ne uz novi Joolz Aer+!
Kada dijete prohoda, nezaobilazan rekvizit svakog roditelja su dječja kolica. Posebno tada, lagana kolica, jednostavna za sklapanje koja zauzimaju malo prostoru u prtljažniku ili stanu, su neprocjenjiva!
Joolz Aer+ Novopečene putoholičarske roditelje često se straši raznim izjava, poput  “S malom djecom je nemoguće putovati!”. Znajte da vas lažu.  Putovanja s djecom su idealna prilika da rastemo zajedno, da se naučimo strpljenju, ali i kompromisu. Uz pravog pomoćnika, putovanje je najbolji mogući izbor!

Joolz Aer+Zašto će novi Joolz Aer+ razveseliti sve roditelje, a posebno one aktivne? Kolica su to koja se jednostavno i brzo sklapaju, u samo dvije sekunde! Uz to su ultra lagana – samo 6 kilograma, i dolaze s praktičnom naramenicom pa ćete ih moći nositi i preko ramena. Zauzimaju jako malo mjesta u prtljažniku automobila, a na nekim dužim putovanjima avionom ona su dimenzije ručne prtljage.

Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda, a novi Joolz Aer+ posebno se ističe zbog nagrade Red Dot 2022. za najelegantniji dizajn dječjih kolica.

Joolz Aer+Osim što su elegantna, kolica su i ekološki prihvatljiva te se u njihovoj izradi koriste održivi, organski i izdržljivi materijali. Primjerice, pretvaranjem stare reciklirane plastike u održive tkanine, Joolz stvara ljepši svijet za buduće generacije.

Joolz Aer+Sjedište nudi mogućnost podešavanja u optimalan položaj, između ostaloga i u potpuno ležeći položaj nudeći najbolju potpora za vrat i leđa, dok sam naslon  prati rast djeteta. Uz to imaju i ugrađenu zaštitu od sunca UPF 50+,s uključenim ventilacijskim prozorom za pravilnu cirkulaciju zraka, pa nema straha ako dijete zaspe, bez obzira na to gdje se nalazili. Joolz Aer+Budući da je svakom roditelju sigurnost na prvome mjestu, Joolz Aer+ pojasi se lako pričvršćuju zahvaljujući sustavu click&go u 5 točaka učvršćivanja, dok kotači Joolz Aer+  omogućuju vožnju i po neravnom terenu. Imaju i visoku ručku koja je praktična i onim, malo višim roditeljima, a sve što vam treba možete ponijeti sa sobom, zahvaljujući košari za kupovinu, koja ima nosivost 5 kg.​​

Novi Joolz Aer+, kao i bogati asortiman Joolz proizvoda, ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Tekst i foto: promo