Promo

Studena: #PrirodnoJa

prirodno ja

Probij led, otkrij svoje prirodno ja! Ali zašto? Zašto se izložiti, pokazati ranjivost u današnjem svijetu koji kao da nikad nije bio manje tolerantan prema različitima? Upravo na ova teška, reklo bi se filozofska pitanja htjeli su u Studenoj odgovoriti svojom „PrirodnoJa kampanjom i to uz pomoć fascinantnih žena i muškaraca koje činjenica da žive po svojim pravilima nije učinila samoživima i sebičnima.

Marijana Jergović je #prirodnouporna inženjerka medicinske biokemije i majka troje djece koja svaki svoj slobodan trenutak provodi kao teta pričalica, čitajući priče djeci po bolnicama.

#Prirodnoosjetljiva Ana Kolar svoje frustracije, strahove i ožiljke od vršnjačkog zlostavljanja pretočila je u svoj blog koji joj služi kao terapija i koji čitaju i oni koju su ju povrijedili.

#Prirodnosretna Noemi Deanne Marcikić djevojčica je impozantnog imena i još impozantnijih postignuća u ritmičkoj gimnastici.

#Prirodnovelikodijete Dino Škamo vatrogasac je kojemu je za sva herojska djela zahvalnost spašenih dovoljna nagrada.#Priroodnobeskompromisna Mariana Vidmar svoj je mladi život posvetila spašavanju i udomljavanju životinja u centru Key koji je sama osnovala.

#Prirodnoiskrena Viviana Zoković svoju je književnu karijeru započela zbirkom pjesama posvećenih bivšoj ljubavi s kojom mu zahvaljuje što ju nije volio.

#Prirodnoznatiželjan Denis Delogu koji je promjenom prehrane i načina života stavio pod kontrolu opaku auto-imunu bolest.

#Prirodnoavanturist Vitomir Maričić koji je u razgovoru s #prirodnosanjarkom Idom Prester otkrio da mu je od svih osvojenih dubina i visina najdraža ekspedicija zapravo ona do otoka Jabuke na plastičnoj ružičastoj pedalini.

prirodno ja

#PrirodnoJa

Studena je upravo ove priče uz još desetak jednako inspirativnih marljivo prikupljala u sklopu kampanje #PrirodnoJa te ih potom objavila u istoimenoj knjizi koja je upravo predstavljena javnosti. Neki među nama, naročito oni specijalizirani za liniju manjeg otpora reći će da su Studena uzori previsoko postavili kriterije. I da, što ako nisam dovoljno pustolovan, dovoljno iskrena, znatiželjan, uporna? Ako nisam dovoljno gipka za gimnastičke figure ili dovoljno hrabar da ljude spašavam iz gorućih zgrada? Upravo suprotno, u tome i je ljepota #PrirodnoJa kampanje; nije zamisao oponašati tuđe #Prirodno ja, nego pronaći svoje. Jer u konačnici biti ono što jesi najbolji je odgovor.

 

Foto: Promo