Promo

Stižu PreKrašni novi kolačići u kojima će uživati i djeca i roditelji

PreKrašni

Zaboravite na dugačke hvalospjeve tomu kako se neodoljivo tope u ustima, pretjerane opise njihove savršeno prhke teksture i veličanje njihovog nepogrešivo doziranog punjenja. Iz Kraševe tvornice stižu kolačići koji su jednostavno – PreKrašni.

Naravno da bismo sad u ovom dijelu teksta trebali pisati o super kvaliteti novih kolačića koji će ispuniti svačiji dan komadićima energije i užitka. Mogli bismo, ali nećemo. Zašto? Zato što znamo da će svatko odabrati svoje PreKrašne i sve će mu u trenutku biti jasno. Ako je dan ispunjen trenucima, zašto oni ne bi bili PreKrašni? Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

PreKrašni

Ipak, moramo napomenuti da su PreKrašni kolačići odličan izbor za svako doba dana kad ponestane energije za igru ili učenje – i za djecu i za roditelje, i kod kuće, u parku ili školi. PreKrašni su tu da pomognu u savladavanju svih dnevnih izazova i pretvore ih u PreKrašne trenutke prožete osjećajima zadovoljstva i veselja.

Dolaze u osam različitih okusa te tako svatko može izabrati omiljeni kojim će zasladiti dan. Kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom, s komadićima tamne čokolade, s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom, s punjenjem okusa limuna, s punjenjem od jabuke, s punjenjem od višnje, s kakao punjenjem i s nougat punjenjem – svi su na svoj način PreKrašni. Dolaze u pakiranjima od 200 do 220 grama i PreKrašno stoje na policama svih većih trgovina u Hrvatskoj.

Foto: promo