Promo

Stigla je platforma Abi – najbrže do liječnika

abi

Abi ima misiju eliminirati neučinkovitosti i prepreke pristupu zdravstvenoj zaštiti, uštedjeti vrijeme, novac i spasiti živote.

Trebam li ići kod liječnika? Koliko li ste se samo puta to zapitali? Pitajte Abi!

Nakon Njemačke, Italije, Španjolske, Portugala, Francuske i Velike Britanije, Abi je stigao u Hrvatsku! To je inovativna platforma koja u potpunosti transformira pristup profesionalnoj zdravstvenoj zaštiti.

Aplikaciju su osmislili digitalni ekspert Kim-Fredrik Schneider i liječnik Victor Vicens i osnovali start up tvrtku Abi Global Health sa sjedištem u Dublinu. Cilj im je bio omogućavanje jednostavne i pristupačne medicinske skrbi svima i sprječavanja gužvi u čekaonicama zdravstvenih ustanova,

Ovu izuzetnu platformu koju pokreće umjetna inteligencija i koja nudi brzu pomoć stvarnih i stručnih hrvatskih liječnika o zabrinutostima vezanim za zdravlje i pitanjima koja ne zahtijevaju fizički pregled, iznimno je lako i jednostavno koristiti.

Platformi možete pristupiti pomoću uobičajenih aplikacija za razmjenu poruka koje već koristite, kao što su Facebook Messenger, Viber, SMS i Skype. Svi dostupni liječnici imaju dozvolu i registrirani su u zemlji prebivališta.

 

Foto: Promo