Promo

Motivirajte klince na zdraviju prehranu pomoću Stikeeza

stikeez, lidl, darivanje

U Lidl su ponovno stigli Stikeezi – šarena ekipa koju klinci jednostavno obožavaju. 24 nove figurice predstavljaju hranu, a cilj im je potaknuti djecu da jedu što više voća, povrća i drugih svježih, hranjivih namirnica.

Lidl Hrvatska održao je kulinarsku prezentaciju jednostavnih i maštovitih jela za djecu, a događaj je održan u sklopu dječjeg festivala ZGodionica na zagrebačkom Ribnjaku. Sva pripremljena jela nadahnuta su Stikeezima – kroz igru s ovim slatkim figuricama, Lidl djecu želi motivirati na kreativnost pri biranju i spajanju cjelovitih i uravnoteženih namirnica.

lidl, stikeez

Kulinarska radionica

Kombiniranjem raznih Stikeeza kroz igru, djeca dolaze do rezultata u rješavanju „zagonetke” dobre prehrane. Djeci se odašilje dodatna poruka da maštovit i kreativan obrok može biti i ukusan, te im se na primjeren način približavaju benefiti zdrave prehrane. Kulinarska prezentacija održana je u suradnji s mag. nutricionizma, univ. mag. fitofarmacije i dijetoterapije Nenadom Bratkovićem i njegovom NutriKlinikom.

lidl, stikeez

Stikeez ekipa

Popularna vesela Stikeez ekipa ove godine broji čak 24 člana. Osim figurica, u kolekciji su i album-hladnjak i vrećica za čuvanje Stikeeza.
Album i vrećica su u prodaji, dok se Stikeez figurice dobivaju gratis pri kupnji u Lidlovim trgovinama na svakih potrošenih 90 kuna.

Ne propustite posjetiti Lidlov Stikeez kutak na ZGodionici, u kojem vas očekuju lov na blago, Stikeez kazalište, Lupilu kutak za bebe, bojanke, domino te brojne igre i nagrade za djecu. Ove godine, Lidl je sponzor dječjeg festivala ZGodionica na zagrebačkom Ribnjaku koji vrvi kvalitetnim i zabavnim sadržajima za klince.
Festival traje od 23.8. do 8.9.2019.
 

DARIVANJE!

Darujemo tri Stikeez poklon paketa koji sadrže Stikeez figurice, album-hladnjak i vrećicu za čuvanje Stikeeza, najsretnijim čitateljicama za njihove mališane.
Sve što trebate napraviti je na našoj FB stranici u komentar ispod statusa o ovom darivanju tagirati jednu mamu i podijeliti objavu pod javno.
Možete komentirati koliko god puta želite, ali tagirajte druge mame.

Igramo se do ponedjeljka 2.9. do 12 sati kada ćemo slučajnim odabirom putem Random.org izabrati tri dobitnice.

Darivanje vrijedi za Hrvatsku, a u sklopu ovog članka i na FB stranici ćemo objaviti imena dobitnica. Dobitnice nakon objave, svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našoj FB stranici i njihove podatke koristimo isključivo u svrhu dostave paketa.

Sretno!

Čestitamo!

Foto: Promo