Promo

Kokolingo – prva digitalna vježbenica

kokolingo

Upoznajte Kokolingo – prvu digitalnu vježbenicu osmišljenu u Hrvatskoj za pomoć djeci s artikulacijskim poremećajima.

Svjesni problema s kojim su suočeni logopedi i roditelji djece s artikulacijskim poremećajima tvrtka E-Glas razvila je interaktivnu kreaciju dostupnu djeci predškolske dobi.

Tim tvrtke je prepoznao važnost rane intervencije i pravovremenog početka terapije te su željeli dati doprinos ostvarivanju tih ciljeva razvojem Kokolingo digitalne vježbenice. Na taj oblik su se odlučili jer je digitalna vježbenica puno fleksibilnija, multimedijska i zabavnija za rad.

Uz logopedsku terapiju, redovito korištenje Kokolingo digitalne vježbenice pomoći će djetetu da brže napreduje.

Kokolingo je vesela avantura u društvu papigice Koko i gusara Srećka koji će djetetu pomoći da ozbiljne vježbe ne budu napor već igra i zabava. To je izrazito bitno za djecu jer potiče da zadrže koncentraciju na onome što rade. Na taj način djetetu redovita vježba neće predstavljati problem i opterećenje, a osoba koja radi s djetetom može biti opuštena jer je korištenje jednostavno i sigurno te prati napredak djeteta.

Ustanove također mogu koristiti Kokolingo za veći broj djece i pratiti pojedinačni napredak. 30 minuta redovite igre i učenja dnevno potrebno je za napredak u korekciji nepravilna izgovora glasova uz zabavne aktivnosti.

Prvih 15 dana korištenja je besplatno kako bi roditelji mogli testirati, a ukoliko nisu zadovolji tvrtka E-Glas vraća novac jer su sretni tek ako su naši korisnici sretni!

Foto: promo