Promo

IVY – revolucija u svijetu pametnog nakita

Bellabeat

Možete li zamisliti da sve što radite u danu, svaka vaša aktivnost, svaki vaš stres, svaka vaša sreća, odjednom poprimaju dublje značenje?

IVY pametan nakit daje dublje značenje svakom vašem pokretu i svakom vašem osjećaju. Posebno dizajniran za žene i žensko tijelo Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo.

Bellabeat

Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

Bellabeat je lider u stvaranju wellnes tehnologije namijenjene isključivo ženama. Glavna misija tvrtke oduvijek je bila osnažiti i osvijestit žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika.

Bellabeat

Ivy je nasljednik Bellabeat Leafa, prvog pametnog nakita tvrtke, koji je Business Insider proglasio najboljim pametnim nakitom i do sada je prodano više od dva milijuna komada.

Ivy danju i noću prati zdravlje žena, filtrira prikupljene podatke putem aplikacije u vizualnu nadzornu ploču, predstavljajući dvije vrste rezultata: ocjenu spremnosti, zdravstvene podatke i wellness ocjenu, podatke o načinu života. Spremnost daje uvid u to kako tijelo reagira na vježbe, posao, san, obavljanje poslova, roditeljstvo i drugo. Wellness prati svakodnevne navike kao što su aktivnost, san, hidratacija kao i aktivni rad srca te kako oni utječu na tijelo i um. Treća kategorija, ciklus, bilježi menstrualni ciklus, raspoloženje, simptome i još mnogo toga, tako da su žene uvijek svjesne svog ciklusa.

Pametna narukvica pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Izuzetno svestran i prilagodljiv, Ivy je vodootporan, pristaje svakoj odjeći i dizajniran je za nošenje u svakom trenutku, uz do osam dana trajanja baterije.

O popularnosti Bellabeat proizvoda i o vjernosti njihovih klijentica najviše govori činjenica kako se u prvih sat vremena prodaje novog Ivy proizvoda dogodio pad web stanice zbog golemog interesa.

Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu pronađite na www.bellabeat.com

Foto: Doris Fatur