Promo

GIRI Game – igrica od djece za djecu za učenje kroz zabavu!

GIRI Game

GIRI Game novost je na tržištu koja će oduševiti i velike i male. Dječja igra kreativnog pričanja priča bazirana je na karticama koje su crtala djeca, a cijeli koncept razvijen je pod budnim okom tima stručnjaka.

Roditelji su često u potrazi za zanimljivim sadržajem za svoju djecu, koji će ipak imati i edukativnu komponentnu na interaktivan način. Iza ove interaktivne zanimljive igrice stoji tim od preko 10 stručnjaka iz područja pedagogije, psihologije, storytellinga i književnosti. Kombinirajući različita znanja i iskustva stručnjaka uz uključivanje djece u projekt, GIRI Game je rješenje koje će mališanima pružiti veću zabavu od prekomjernog gledanja u zaslone ekrana.

GIRI Game

GIRI Game je 100% hrvatski projekt,  a iza ideje o igrici stoji Sanja Ljubičić, majka jedne kćeri i pomajka sina i kćeri. GIRI Game je drugačija od mnogih igrica je što na zabavan način razvija komunikacijske vještine, maštu i emocionalnu inteligenciju. Zanimljivost je što je riječ o igri karticama koja razvija fokus i pruža zabavu za djecu dok djeluje na razvoj govornih i kognitivnih vještina.

GIRI Game

Ono što razlikuje GIRI Game od većine igrica je što je ova igra stvorena gledajući kroz oči djece, uvažavajući njihove potrebe i način komunikacije. Djeca pričaju jezikom „igre“, a GIRI Game je igrica u čijem oblikovanju su sudjelovala djeca stvarajući za djecu. Čak 45 djece je crtalo igru, a preko 300 djece imalo je priliku testirati igru kako bi svaki detalj bio do kraja izbrušen i prilagođen upravo djeci.

Igra je namijenjena za djecu od 4 do 13 godina, a odjednom je može igrati 6 igrača. Ovu igricu može igrati cijela obitelj, a odlična je za putovanja s djecom jer nije potrebno ništa više nositi osim seta karata i mašte. GIRI Game je idealan poklon za svaku prigodu, a više o ovoj igrici možete pročitati na web stranici GIRIgame.com i linktr.ee/GIRIgame.

Foto: promo