Nekategorizirano

Foodballerka – crtice iz dječjeg carstva

Foodballerka je osmislila bogati program za vaše mališane, pa svratite na Strossmayerov trg u Zagrebu sa cijelom obitelji.

Ekipa Zagi Eventi s puno ljubavi vodi dječju zonu u kojoj mašta postaje stvarnost. Pripremili su obilje zabave za djecu, koja skakanjem na trampolinima ili na bungee jumpingu mogu dotaknuti nebo.

Foodbalerka

Oslikavanjem dječjih lica djevojčice postaju princeze, a dječaci superheroji. Tobogan visok 3,5 m, jedva čeka veseli dječji smijeh, a Zagi ekipa izrađuje i figure od balona.

Svakog četvrtka od 18 do 19 sati klince očekuju kreativne kolaž radionice, a subotom od 12 do 13 sati dječja zona postaje morsko carstvo, u kojem djeca izrađuju vesele šarene brodiće.

foodbalerka

U posebnoj kućici roditelji mogu previti svoje bebe i nahraniti ih, a malo veću dječicu očekuju najnoviji HiPP dječji proizvodi, koji se posebno na Foodballerki nude po promotivnim cijenama.

Ogladne li vaši najmlađi, u neposrednoj blizini KID’s zone možete se počastiti palačinkama, smoothijima, zasladiti voćnim salatama u lubenici ili ananasu ili probati ljetnu fritulu s jagodama.

S vašim najmlađima možete zaigrati i stolni tenis ili stolni nogomet, zajedno se fotkati na velikom golu, a možda i osvojiti neku od nagrada.

Svratite na Strossmayerov trg sa cijelom obitelji, uživajte u raznovrsnim sadržajima, odličnoj hrani i atraktivnom glazbenom programu.

Više informacija pogledajte na www.foodballerka.hr i www.facebook.com/foodballerka/