Promo

Zavirite u Müllerov svijet zabave i igre!

popust na igračke, muller

Veliki popust na igračke na jednom mjestu!

Djeca tijekom odrastanja također i preko igračaka postupno upoznaju svijet oko sebe, stoga će se i njihove želje i potrebe prema određenoj vrsti igračaka mijenjati.

 

Zvečke, plišanci i igračke na sastavljanje s vremenom će postati dosadni, a dijete će zabavu pronaći u novim vrstama igračaka. Kasnije zanimljivo postaje sve što rade odrasli, posebno igra s kućanskim aparatima i alatima. Djeca upoznaju prve glazbene instrumente, razvijaju kreativnost, pronalaze skrivene talente i vještine te timski sudjeluju u društvenim igrama. Neizostavne su i igre na otvorenom: tricikli, bicikli s pomoćnim kotačićima, role, sanjke… Sve to i još mnoštvo drugih igračaka pronaći ćete naravno u Mülleru!

popust na igračke

U Mülleru vas od 25.10. do 07.11.2018. očekuje nevjerojatnih 20% popusta na sve igračke, animirane filmove i video igrice.

* Kupon za popust jednostavno preuzmite na www.mueller.hr ili na Facebook stranici Müller Hrvatska. Ne propustite ovaj vrhunski popust jer Vas na odjelu igračaka čeka preko 20.000 različitih proizvoda.

Draga djeco i roditelji, vidimo se u Mülleru!

 

* Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije se isključuju. Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole i dodatni pribor za konzole, tablete, VR-naočale, multimedijska izdanja, foto usluge, prepaid i darovne kartice te proizvode marke Depeche, Nici, Me To You i Fizzy Moon. Popust kod animiranihg filmova odnosi se na DVD-e.

 

Foto: Müller i Freepik