Promo

Violeta Watercare maramice – Kao kap vode na dlanu

violeta vlažne marmamice

Kao kap vode na dlanu

Tako mali i nježni, zaslužuju njegu najvišeg stupnja čistoće, a upravo su to Violeta Watercare vlažne maramice – posebno razvijene za tek rođene bebe budući da im je sastojak 99% voda.

Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana do čistoće na razini medicinske, sa zaštitnim poklopcem koji sprječava isušivanje, a ujedno omogućuje funkcionalno korištenje.

watercare vlAŽNE MARAMICE

Dodatan benefit je njihova biorazgradivost, a kvaliteta je brzo prepoznata od strane potrošača te je Violeta proglašena brandom broj 1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica.

Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada vam posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možete koristiti Watercare maramice bez straha od iritacija.

One su vaš saveznik u svakodnevnim situacijama poput punih pelena, praznih kutija sa blazinicama, aktivnih dana i neprospavanih noći kada jedino što želite je čista i zadovoljna beba.

Bebina koža puno je tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samo zaštitne mehanizme, zbog toga je važna kvaliteta maramica koje koristite, a uz Violeta Watecare maramice svojoj bebi pružate sigurnost, baš kao kap vode na dlanu!

Tekst i foto: promo